X
WhatsApp Image 2019-11-14 at 11.02.53

Primarul Astrid Fodor despre traficul din zona noului mall: Într-o săptămână se va liniști

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat joi, cu ocazia inaugurării noului mall, că traficul în această zonă se va liniști în zilele următoare.

Conform primarului, un motiv pentru care se formează coloane de mașini este dat de străzile care înconjoară Promenada Mall și care, în mare parte, sunt încă blocate de utilaje de construcție sau sunt închise pentru că încă se lucrează.

”Mulțumesc locatarilor din zonă și celor care au tranzitat zi de zi zona pentru toleranță și înțelegere. Nu a fost ușor să trăiești cu un șantier de așa mare amploare lângă casă. Din fericire, această situație se termină. În aproximativ o săptămână va fi gata tot ce înseamnă împrejurimile mall-ului. […] Când se vor elibera, traficul va intra în normal. Este o perioadă de trecere, care va dura o săptămână”, a spus primarul Astrid Fodor.

De asemenea, primarul a reluat ideea folosirii transportului în comun și i-a îndemnat pe sibieni să meargă cu autobuzul la mall.

”Pentru trafic există o soluție. Așa cum se spune că toate drumurile duc la Roma, toate autobuzele din Sibiu duc la acest mall”, a mai spus primarul Fodor.

WhatsApp Image 2019-11-14 at 11.13.31

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adi

  Si pentru noile blocuri ce se construiesc dincolo de Podul Garii – estimez minim 500 masini – ce solutii mai aveti? Blocati toata zona si o sa devina un cosmar traficul pe Podul Garii.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un Dac Liber

  Ai si-au luat spagile si pe noi ne-au lasat cu tzeapa unui oras cu trafic tot mai strangulat!

  Mall in centrul orasului, langa gara si spital… “destept” ala care o propus, si PROST-facut-gramada ala care o acceptat.

  Doamna primar, incet-incet, dvs. si echipa dvs. incepeti sa ii faceti concurenta Veoricai-de-la-Cotroceni!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  machedon ion

  D-na primar multumeste locatarilor din jurul mall-uli :)))) hai sa fim seriosi.E un cartier de case care a fost linistit pina acum.multumirea d-voastra ne unge pe suflet pe toti locatarii sincer.Ati dat un comunicat ca pe str Lector parcarea va fii interzisa pe ambele parti..azi stupoare,masini parcate pe ambele sensuri.Pe str Fabricii la fel parcari haotice..A rezolvat d-na primar situatia trimitand 2 politai care au stat 3 ore in sensul giratoriu de pe coposu..parca declaratia oficiala era ca se monitorizeaza situatia 30 zile de la deschidere non stop.Deplorabil d-na Primar..paralizati un oras intreg cu desfasurarea asta de fortze..PS..La taierea panglicii ati fost mandra nu?? Romania lucrului bine facut.Sa vedem daca domn presedinte e bucuros ca are trafic bara la bara prin fata ograzii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact