Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Primarul Astrid Fodor despre traficul din zona noului mall: Într-o săptămână se va liniști

Primarul Astrid Fodor despre traficul din zona noului mall: Într-o săptămână se va liniști

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat joi, cu ocazia inaugurării noului mall, că traficul în această zonă se va liniști în zilele următoare.

Conform primarului, un motiv pentru care se formează coloane de mașini este dat de străzile care înconjoară Promenada Mall și care, în mare parte, sunt încă blocate de utilaje de construcție sau sunt închise pentru că încă se lucrează.

”Mulțumesc locatarilor din zonă și celor care au tranzitat zi de zi zona pentru toleranță și înțelegere. Nu a fost ușor să trăiești cu un șantier de așa mare amploare lângă casă. Din fericire, această situație se termină. În aproximativ o săptămână va fi gata tot ce înseamnă împrejurimile mall-ului. Când se vor elibera, traficul va intra în normal. Este o perioadă de trecere, care va dura o săptămână”, a spus primarul Astrid Fodor.
De asemenea, primarul a reluat ideea folosirii transportului în comun și i-a îndemnat pe sibieni să meargă cu autobuzul la mall.
”Pentru trafic există o soluție. Așa cum se spune că toate drumurile duc la Roma, toate autobuzele din Sibiu duc la acest mall”, a mai spus primarul Fodor.
WhatsApp Image 2019-11-14 at 11.13.31

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Andrei

Acum 4 ani

Transportul public nu este o alternativa viabila atata timp cat autobuzele circula rar, doar pe acealeasi trasee de zeci de ani.
Raspunde

klaus

Acum 4 ani

Si daca nu se linisteste? *** e rupta rau de realitate. Ar fi bine sa nu mai candideze. A produs mai mult rau, decat bine Sibiului.
Raspunde

Adi

Acum 4 ani

Si pentru noile blocuri ce se construiesc dincolo de Podul Garii - estimez minim 500 masini - ce solutii mai aveti? Blocati toata zona si o sa devina un cosmar traficul pe Podul Garii.
Raspunde

Un Dac Liber

Acum 4 ani

Ai si-au luat spagile si pe noi ne-au lasat cu tzeapa unui oras cu trafic tot mai strangulat! Mall in centrul orasului, langa gara si spital... "destept" ala care o propus, si PROST-facut-gramada ala care o acceptat. Doamna primar, incet-incet, dvs. si echipa dvs. incepeti sa ii faceti concurenta Veoricai-de-la-Cotroceni!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

doamnei fodor ii doresc sa serveste un ceai de sunatoare(nu de sculatoare)sa se LINIISTEASCA nu aveti dreptate doamna frau!
Raspunde

io

Acum 4 ani

Traficul se linisteste intr-o saptamana, la fel cum fdgr-ul mai prinde un post de primar la urmatoarele alegeri
Raspunde

primarita visatoare

Acum 4 ani

faina poza, loc perfect pentru sinucigasi. oare cand apare primul care se arunca de pe mall?
Raspunde

Un sibian

Acum 4 ani

Ce ganduri negre ai.. sa nu le dai ascultare! Ar fi pacat de asfaltul pe care o sa cazi!
Raspunde

machedon ion

Acum 4 ani

D-na primar multumeste locatarilor din jurul mall-uli :)))) hai sa fim seriosi.E un cartier de case care a fost linistit pina acum.multumirea d-voastra ne unge pe suflet pe toti locatarii sincer.Ati dat un comunicat ca pe str Lector parcarea va fii interzisa pe ambele parti..azi stupoare,masini parcate pe ambele sensuri.Pe str Fabricii la fel parcari haotice..A rezolvat d-na primar situatia trimitand 2 politai care au stat 3 ore in sensul giratoriu de pe coposu..parca declaratia oficiala era ca se monitorizeaza situatia 30 zile de la deschidere non stop.Deplorabil d-na Primar..paralizati un oras intreg cu desfasurarea asta de fortze..PS..La taierea panglicii ati fost mandra nu?? Romania lucrului bine facut.Sa vedem daca domn presedinte e bucuros ca are trafic bara la bara prin fata ograzii lui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus