X
deschidere promenada mall (12)

Se deschide primul multiplex al Sibiului. „Parazit” va inaugura noile săli de cinema

Promenada Mall Sibiu s-a deschis astăzi la ora 10 și mii de oameni au avut ocazia de a se bucura de ofertele noilor magazine. Primul multiplex din Sibiu, CineGold, va avea deschiderea oficială astăzi de ora 18. Noul cinematograf, care dispune de nouă săli, va fi inaugurat cu premiere și avanpremiere la șase filme.

CineGold va debuta cu cinci filme în premieră, în format 2D – Parazit (18:00), A-nnebunit bunica! (18:45, 21:30, 21:35), Marea provocare: Le Mans 66 (19:00, 21:15), O nouă poveste de Crăciun (19:10, 21:45) și Bătălia de la Midway (19:45, 21:00). În avanpremieră, va rula un film dedicat copiilor, în format 3D și dublat în limba română – Cenușăreasa și Prințul Misterios (18:30).

Prețurile biletelor sunt diferite pentru categoriile de vârstă, dar și pentru locuri. Pentru un film 2D un adult plătește 20 de lei, un bilet redus este 15 lei, iar pentru copii este 13 lei. Tot la filmele 2D, dar în locurile premium, adulții plătesc 23,50 lei, un bilet redus este 18,50, iar pentru copii biletul este 16,50. Pentru filmele 3D, prețul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar pentru un loc premium sibienii trebuie să plătească 33,50.

Biletele pentru film se pot achiziționa on-line de pe site-ul cinematografului, după crearea unui cont. În curând vor fi deschise și aplicațiile Android sau IOS care vor putea fi descărcate gratuit iar prin intermediul lor vor putea fi cumpărate bilete.

Vă reamintim că CineGold Sibiu are în total 1.400 de scaune, iar în opt dintre sălile de cinema  asigură și câte două locuri pentru persoanele cu dizabilități, care se deplasează cu ajutorul cărucioarelor. Totodată, toate persoanele cu dizabilități vor beneficia de acces gratuit, iar pentru cei cu dificultăți de deplasare gratuitatea se extinde și asupra însoțitorului lor. Ecranul cu cea mai mare dimensiune va avea o lățime 14 metri și o înălțime de opt metri. Mai multe informații despre CineGold găsiți aici.

Citește și Înghesuială la deschiderea Promenada Mall        Video. Circulația în jurul noului mall: polițiști ușor ignorați, mașini ridicate, șoferi speriați     Primarul Astrid Fodor despre traficul din zona noului mall: Într-o săptămână se va liniști Galerie foto cu deschiderea primului mall din Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact