Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Turneul de baschet de juniori revine la Sala Transilvania

Turneul de baschet de juniori revine la Sala Transilvania

Alpha Basketball Tour Sibiu revine, la finalul săptămânii, cu o nouă ediție. Turneul se desfășoară pentru al 3-lea an la rând la Sala Transilvania, în perioada 15-17 noiembrie, și reunește la start patru cluburi de baschet de juniori din țară. Competiția este organizată de Alpha Sport Team Sibiu și se adresează categoriilor de vârstă U10 și U11.

Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați, în weekend, la Sala Transilvania! După succesul primelor 2 ediții, Alpha Basketball Tour Sibiu revine cu cel de-al 3-lea turneu, care promite meciuri pline de suspans și un baschet de calitate. Anul acesta, la turneu și-au anunțat participiarea Baschet Star Oradea, Gladius Tg. Mureș, U-BT Cluj-Napoca și Alpha Sport Team Sibiu.

„Turneul a debutat în 2017 și, așa cum era normal, a continuat în 2018, cu cea de-a doua ediție, iar anul acesta iată că ne pregătim să dăm startul unui nou turneu. Ne bucurăm că reușim să organizăm la Sibiu această competiție care se adresează categoriilor de baby și minibaschet, respectiv U10 și U11, fiind un bun prilej pentru ca tinerii jucători să-și consolideze relațiile de joc, să se bucure de fiecare minut petrecut pe parchet și să lege noi prietenii. Copiii sunt pregătiți și nerăbdători, iar noi îi așteptăm pe toți cei care iubesc baschetul să vină la sală să-i susțină. Totodată, le mulțumim celor care au pus umărul la organizarea acestui turneu”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Team Sibiu, organizatorul competiției.

ABT 2018

Program plin la ABT Sibiu 2019

Turneul debutează vineri, 15 noiembrie, cu un meci amical între echipele locale CSU Sibiu și Alpha Sport Team, programat la ora 20:00. Ziua de sâmbătă, 16 noiembrie, va fi plină de baschet, întrucât turneul va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00. Duminică, competiția va începe la ora 9:00 și se va încheie cu festivitatea de premiere, programată la ora 15:00. Pe lângă meciurile stabilite în programul competiției, copiii vor putea să își arate îndemânarea și în cadrul concursurilor pe care organizatorii le pregătesc pentru acest turneu. Astfel, duminică, 17 noiembrie, vor avea loc și două concursuri la care vor putea participa toți copiii înscriși în turneu. De la ora 11:00 se va desfășura Concursul de îndemânare, iar de la ora 14:00 Concursul de aruncări libere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus