X
72772945_2531544830409496_4016573163755274240_o

Se vând abonamente la AFC Hermannstadt: 500 de lei pentru restul sezonului

Oficialii echipei sibiene anunță că abonamentele pentru meciurile rămase din această ediție de campionat pot fi cumpărate on-line. Prețul este același pentru cele trei sectare deschise: 500 de lei. ”Echipa noastră are nevoie de energie! Are nevoie de noi toți cei care o iubim și o respectăm! Ce vom face? E rândul nostru să-i fim alături, mai ales acum, când ne-am întors acasă! E rândul nostru să fim suporterii de care fotbalul are nevoie” Un abonament poate fi un re-început pentru fotbalul sibian! Poate fi o inspirație! Sibiul are fotbal! Sibiul are FCH!”, se arată în anunțul mobilizator trimis de AFC Hermannstadt.

Primul meci pe care AFC Hermannstadt îl va desfășura pe Stadionul Municipal va fi cel de pe 1 Decembrie, cu CFR Cluj.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mitrut Iuga

  500 de lei este un pret mic pentru o echipa fanion al unui oras bogat si mandru cum e Sibiul nost! Cine nu vrea sa deie bani ca sa vada un spectacol fotbalistic de calitate ridicata, cum numai sibienii stiu sa faca, e liber sa isi ieie talpasita spre ce zona vrea!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  respectul fata de suporteri unde este din moment ce FCH vinde abonamente “de la 500 lei” pentru 12 meciuri (cu tot cu play out) ramase de disputat din acest sezon pe teren propriu? faceti un calcul vine undeva la aproximativ 42 de lei pe meci ceea ce este enorm de mult pentru liga 1.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Suporter

  Am Luat 2 abonamente,Daca Aveam posibilitatea mai Cumparam inca 4 doar sa ajut echipa,Nu fiti zgarciti si cumparati e frumos sa Avem Fotbal la Sibiu,abia astept urmatorul meci pe stadion la Sibiu, SibiU,SibiU,SibiUuu

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Si eu am luat 2 abonamente . Sa fim sinceri , 40 lei nu mai inseamna nimic in ziua de azi , nici nu-ti ajung pt. o iesire in oras , sau renunti la 2 pachete de tigari.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un preț corect pentru suporteri era 300 cred că la acest preț se cumpărau mult mai multe abonamente,dar daca la prețul de 500 de lei se vor vinde toate mă bucur,eu unul nu însă dau banii ăștia sa vad o echipă mult mai slabă decât echipă care a promovat în prima ligă.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zinco

  Ok, inteleg ca clubul are pierderi si vrea sa-si scoata parleala in cateva meciuri. 500 de lei pentru adulti este suportabil pentru cineva care tine la echipa. Problema cea mare este insa cum facem cu tinerii, cu copiii? Nu am vazut nicaieri vreo oferta pentru elevi-studenti, cei la care ar trebui sa se gandeasca orice asociatie sportiva care are printre scopurile declarate si promovarea fotbalul spre aceste grupe de varsta. Considera cineva ca 500 de lei e un pret corect si pentru ei?

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sergiu

  Evident ca pretul abonamentelor este foarte mare comparativ cu restul echipelor din prima liga insa clubul este intr-o situatie financiara delicata din cauza faptului ca nu am jucat acasa si nu am avut incasari dar acum e momentul sa il ajutam iar incet incet jucand acasa lucrurile vor intra pe un fagas normal. Cine vrea si cine poate, desigur.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dreptate socială!

  Primăria Sibiu investește bani publici în renovarea stadionului, gazon, turnicheți etc….și cu toate astea, abonamentele sunt toate 500 de lei. Oferte pentru elevi, studenți, copii de la diverse grupe de juniori ale unor cluburi din oraș….NIMIC! No cam asta e de fapt strategia orașului……Cu tot respectul pentru suporteri, investim bani, ca să poată acționarii AFC Hermannstadt să facă tolba groasă! Susținătorii înfocați, cu dare de mână pot ajuta echipa prin donații , însă accesul la meciuri trebuie să fie asigurat pentru toate categoriile sociale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact