X
pista bicicleta strada viitorului (1)

Biciclist lovit de mașină pe Calea Dumbrăvii. A ajuns la spital

Un tânăr biciclist a ajuns la spital luni dimineața după ce a fost lovit de o mașină pe Calea Dumbrăvii, aproape de intersecția cu M. Viteazu.

Conform polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, o conducătoare auto, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, care circula spre Bulevardul Mihai Viteazu, virează la stânga fără să acorde prioritate și acroșează un biciclist care circula regulamentar din sens opus. Biciclistul are în jur de 25 de ani.

Acesta a fost rănit, dar este conștient și transportat la spital. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul accidentului. ”S-au acordat îngrijiri medicale biciclistului, un bărbat de circa 25 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism toracic”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Traficul în zonă se desfășoară fără mari probleme.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   Dungile de vopsea de pe carosabil nu ar trebui numite “piste de bicicleta”. Numai la noi vezi asa ceva. Oamenii civilizati au pistele facute separat de trafic sau pe trotuar. Tipic romanesc, o spoiala si gata, ne e de ajuns, ne credem in randul tarilor serioase…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Klaus

  It’ll take a death of a cyclist before anyone takes note of how dangerous it is to cycle in Sibiu. I don’t just blame the car drivers who need to be more at tentative to their sourounding (as well as making sure they are wearing seat belts, not talking on their mobile phones, indicating more, parking correctly and legally and not just where it suits them, closest to the atm), but the city hall for allowing the cars and bikes to be sharing the same roads. It’s not fair on either and not necessary. Mihai viteazu has enough space for a motorway down the middle so why are the bike lanes next to the cars in their blind spots….? Hopefully the cyclist gets better soon and the driver learns from their mistake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact