Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Polițiștii sibieni au alergat 2 km după un șofer băut care se ținea de glume

Polițiștii sibieni au alergat 2 km după un șofer băut care se ținea de glume

Un tânăr a fost urmărit azi-noapte prin Dumbrăveni, de polițiștii de la Rutieră. Sibianul a plecat în trombă cu mașina, după ce inițial a încetinit la semnalele autorităților. Atunci când l-au prins, polițiștii au descoperit că șoferul era băut bine.

Un echipaj al poliției rutiere, care desfășura azi-noapte activități preventiv-reactive pe raza localității Dumbrăveni, a semnalat unui șofer să tragă pe dreapta, pentru un control. Deși inițial conducătorul autoturismului a încetinit, atunci când agentul de poliție a coborât din autospecială a demarat în trombă. S-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, fiind depistat după aproximativ 2 kilometri, staționat în afara localității Hoghilag, pe un teren extravilan, relatează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Ațel, se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polița obligatorie de răspundere civilă RCA este expirată. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană a cărei alcoolemie depășește limita legală (art. 336 alin. 1 Cod Penal). Totodată, s-a procedat la reținerea plăcuțelor și a certificatului de înmatriculare ale autoturismului, conform Legii 132/2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2310

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Pepe

Acum 4 ani

Au alergat cu masina? Pe jos nu puteau alerga?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus