Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Victorie pentru CSU Sibiu, la Pitești. Următorul meci se joacă în FIBA

Victorie pentru CSU Sibiu, la Pitești. Următorul meci se joacă în FIBA

Galben-albaștrii au reușit să își adjudece partida disputată în weekend la Pitești, în Liga Națională de Baschet Masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat jocul și au încheiat meciul la scorul de 77- 59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9). Următorul meci se va juca în FIBA Europe Cup, miercuri, 20 noiembrie, în deplasare la Fribourg Olympic.

BC CSU Sibiu și-a dominat adversarii la finalul săptămânii trecute, încheind meciul cu piteștenii la scorul la 77-59. La finalul meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

„Am intrat foarte bine în meci, cu agresivitate mare. Diferența de la final nu reprezină nimic, lupta din teren fiind mult mai intensă. Mă bucură mult revenirea lui Chris și, de asemenea, a lui Radu Paliciuc. Au contat în multe momente decisive. Dar astăzi toți cei care au intrat au avut un aport foarte important. Este o victorie importantă care trebuie să ne facă mai resposabili, mai motivați și mai încrezători în jocurile care urmează”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost Christopher Cooper care a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări, urmat de Isaiah Philmore  care a încheiat tot în double-double cu 13 puncte și tot atâtea recuperări. Jordan Chatman a marcat 13 puncte, Lucas Tohătan 11p, Randal Falker 9p, Rolland Torok 7p și Radu Paliciuc 4p.

După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează în Elveția, acolo unde miercuri, 20 octombrie, de la ora 20:00, vor juca pe terenul celor de la Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup. Weekendul acesta revine în Liga Națională și va primi vizita celor de la SCM Timișoara, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18:00. Partida nu va fi televizată, iar biletele se vor pune în vânzare online duminică, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus