X
ATM Complex Cedonia 15 iunie 2019 ora 15,52

Furt de la un bancomat la Cedonia. Poliția cere sprijinul sibienilor

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, în municipiul Sibiu.

La data de 15 iunie, la ora 15:52, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat în zona Complexului Cedonia din municipiul Sibiu.

”În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului Investigații Criminale s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, femeie cu vârsta de aproximativ 40 – 45 de ani, care poartă ochelari”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, subcomisar de poliție STRECHE MARIUS, telefon 0762/271309, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  wut

  De ce mai exista acea camera video la bancomat, daca politia cere ajutorul populatiei?
  E vorba de persoana din poza de titlu? Daca da, pozitionarea si filtrarea facuta de catre camera video este precara!

  PS: Cum sa sustraga cineva 1400 RON din fanta unui bancomat, bani aparatinand altei persoane? Ce facea persoana care de fapt a solicitat acea suma intre timp? Visa la cai verzi pe pereti?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Cu vederea mea slaba,in fotografie vad un barbat,nicidecum o femeie.Uitindu-ma atent,parca seamana cu Orban,incercind sa reduca deficitul bugetar,prin orice mijloace.Nu,nu-i Catu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact