Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

PSD Sibiu: Sibieni, nu-l mai trimiteți pe Iohannis încă 5 ani în vacanțe plătite de noi toți!

PSD Sibiu: Sibieni, nu-l mai trimiteți pe Iohannis încă 5 ani în vacanțe plătite de noi toți!

Probabil de data aceasta sibienii s-au lămurit. Iohannis, cel care îi critică mereu pe social-democrați, a făcut și face numeroase dezacorduri și greșeli gramaticale, atât în discursurile pe care le-a susținut de-a lungul timpului cât și în mascarada de ”dezbatere” pe care și-a organizat-o singur aseară.

S-au văzut clar limitele intelectuale ale președintelui, frica de a le răspunde ziariștilor și românilor, pentru că, desi el și-a ales jurnaliștii pentru așa-zisa ”dezbatere”, nu a fost capabil să răspundă nici măcar la întrebările servite de către presă.

Le reamintim sibienilor că mandatul lui Iohannis înseamnă 0 realizări, înseamnă vacanțe pe bani publici, înseamnă încălcări repetate ale Constituției României, înseamnă slugărnicie față de străini, pentru că niciodată nu a vorbit despre intrarea României în spațiul Schengen sau despre eliminarea vizelor de intrare în SUA pentru cetățenii români. Acest mandat a însemnat sabotarea interesului național, pentru că Iohannis a atacat direct guvernul în perioada exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Iohannis i-a mințit pe români în repetate rânduri. Cea mai cunoscută minciună a președintelui este aceea că va renunța la imunitatea prezidențială, promisiune pe care a făcut-o în 2014, când cerea votul românilor. Dar președintele nu s-a ținut de cuvânt, este în continuare intangibil. Așa se face că nu răspude nici azi în fața legii pentru casele pierdute în instanță din cauza achiziționării cu acte false.

Un astfel de om nu merită să mai rămână în funcția de președinte al României nici măcar pentru o zi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4197

Comentarii

20 comentarii

yyy

Acum 4 ani

Un lacheu ramas somer da publicului o insiruire de minuciuni care mai de care mai ordinare. FIECARE punct de aici poate fi combatut cu argumente si distrus in totalitate. Good job Bogdanel, vezi ca saptamana viitoare te executa astia cand iei sub 15% in judet! Alo, agentia pentru ocuparea fortei de munca?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 4 ani

Votam Viorica Dancila! Votam Romania adevarata cu valorile stramosesti nealtarate!
Raspunde

Zinco

Acum 4 ani

Duminica va luati un mare PI de la sibieni, baieti. Trifule, sper ca ai bagajele facute. Oricum, sa te vedem cum mai iesi tu pe strada prin oras. :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 4 ani

Il bagati in lagar? Birkenau sau Auschwitz?
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Isi vor lua 2 PI , nu unul!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Bogdanel ar vrea sa o trimitem pe Veorica in vacanta 5 ani? Atunci cand va fi un eveniment in tara asta, vezi cazul 10 august, sa ne zica ca ea nu stie nimic pentru ca ea a fost in concediu! Stim, nu este prea desteapta, dar nu trebuie sa ne obisnuim cu ea si sa o acceptam ca atare. Este deja prea mult ca a ajuns prim ministru, sa o lasam sa cada usor ca o frunza in vantul toamnei.
Raspunde

BON

Acum 4 ani

No, dar vă trimitem pe voi toţi, la origini...
Raspunde

Teo

Acum 4 ani

Conducerea psd a ajuns in pragul disperarii iar zilele vasilicai in fruntea partidului sunt numarate.Daca nu-si va indeparta de la conducere toate marionetele condamnatului dragnea,care s-au compromis, slujindu-l pe acesta in schimbul unor avantaje,acest partid va deveni istorie.
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Poate ca Iohannis nu se ridica la nivelul cerintelor electoratului sibian!Dovada este procentul relativ scazut de voturi realizat in municipiul Sibiu fata de toate celelalte localitati ale judetului.Insa,de aici si pana la a alege pe Dancila este o distanta ASTRONOMICA!Ar insemna o jignire profunda a tuturor celor care au mai mult de un neuron,o bataie de joc si o injosire a tuturor.De ce?Simplu,pentru cei care au trait in Romania in ultimii ani nu trebuie nici o explicatie.Explicatiile si motivele le gasiti si le aveti la indemana fiecare dintre Dvs.!
Raspunde

GICA CONTRA

Acum 4 ani

eu vreau neaparat ca Iohannis sa se plimbe pe banii nostri
Raspunde

gica contra

Acum 4 ani

Da-i cardul tau, nu ale noastre!
Raspunde

Lola

Acum 4 ani

Si eu ...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Trif cand iti retragi oamenii din deconcentrate sau asteptati sutul in fund. Te compromiti in continuare sa sustii o analfabeta. Sper sa te muti spre sud ca acolo retorica ta poate sa prinda. Pacat ca il faci de rusine pe tatal tau cu care am lucrat si era barbat adevarat nu un lacheu ca tine.
Raspunde

Sibianu

Acum 4 ani

Fara suparare, dar o persoana care nu stie o limba straina (sa nu mai zic de propria limba) si aria cercului nu are ce sa caute ca presedinte. Deja o dam in penibil!
Raspunde

CitizenX

Acum 4 ani

si ar trebui sa o votam pe Vio cu cercu? Hai ma baieti, zau, doar ca ati invatat cainele sa latre la comanda nu inseamna ca poate conduce o tara.
Raspunde

Un sibian

Acum 4 ani

Domnule Bogdan Trif, ca sibian ar trebui sa va fie rusine sa mai iesiti pe strada. Daca aveti macar un neuron activ atunci ar trebui sa il folositi pe acel neuron si sa ganditi cu el si nu sa fiti sluja unor analfabeti si .....In calitate de sef al PSD ar trebui sa va evidentiati prin ceea ce doriti sa faceti, nu criticand de fiecare data un concetatean care are prestanta, gandire si poate sa reprezinte Romania in mediul extern. Oare familia dumneavoastra nu se rusineaza de ceea ce tot afirmati? V-ati intrebat vreodata?
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Si apropo cum platesti tu vacantele lui Iohannis cand si tu si nevastata sunteti bugetari si incasati salarii frumoase. Sau amandoi sunteti niste valori si va gasiti serviciu la privat desi nu cred.
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Bogdanele , inca de la alegerile din mai ziceai ca sibienii voteaza psd , ei uite ca n-au votat , mai mult , ati ajuns sub buna ta conducere la 9%! Sunt sigur nici tu nu crezi ce scrii , dar na , slugarnicia te obliga! Asa ca multe placute suedeze pentru tine si pentru psd , iar duminica la vot o sa luati placuta suprema!
Raspunde

LauG

Acum 4 ani

Uite că io sunt sibian care nu-l votează pe Iohanus, pentru că s-a înhăitat cu penepedeleul și s-a murdărit de rahat. Mai bine rămânea sas decât să se facă de cacao cu toți nemernicii. Când fostul primar din Mediaș (thelman, fie iertat) a iesit din fdgr pentru pdl a fost dat afară de KI, dar el a făcut la fel pentru foamea de putere!! Cum naiba să uităm ce a făcut pdl când a fost la guvernare? ce dacă se numește acum pnl, adică aceeași mărie cu altă pălărie!!!!!! nu sunt acolo aceleași mutre expirate și umplute de rahat? Când vor dispărea dihorii ăștia mai avem o șansă, până atunci nuuu. Și încă ceva, analfabeți sunt 90% dintre ei, nu doar doamna .....care este!! ăia de la pnl sunt numa ocoși , nu deștepți.
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

Viorica reprezintă pentru tine valorile strămoșești ? Si care sunt acelea ? Sa furam, sa mințim , sa fim de rahat așa cum ești tu si PSD ul ? Du- te la somn si lasă- ne in pace cu valorile tale...ratat-o
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus