X
pescuit

AJVPS anunță cotizațiile pentru anul 2020

Conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu anunță tarifele pentru pescarii și vânătorii care își achită cotizațiile în luna decembrie.

Astfel, vânătorii care în luna decembrie își achită integral cotizația pentru anul 2020 vorplăti 1500 de lei.

De partea cealaltă, pescarii care plătesc în luna decembrie tariful de acces pentru anul 2020 este de 100 de lei. Copiii cu vârstele între 14 și 18 ani plătesc 50 de lei, la fel ca și pensionarii cu vârsta de 60 de ani împliniți, ori cu pensia sub 2000 de lei. Lor li se adaugă persoanele care suferă de un handicap grav, ori accentuat, precum și persoanele cu invaliditate de grad 1 sau 2, incapacitate totală de muncă.

Cei interesați pot să achite cotizațiile la casieriile AJVPS Sibiu din Sibiu, strada Constituției, bloc nr. 20, sau din Mediaș, str. Virgil Madgearu, nr. 1.

ajvps sibiu cotizatii 2020

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Aia se scade din pretul abonamentului presupun . Pe langa taxa de access mai platesti si abonamentul din care se scade 100 de lei o zi de munca prestata , sau 200 daca ai mers de 2 ori.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Stoicescu

  Se plateste strict ce prevede anuntul. Nu este loc de alte interpretari. Atentie doar la valabilitatea termenului de plata, adica 100 sau 50 de lei pentru cei care platesc acuma, nu candva la anu’…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionuț

  Anul trecut 400, anul asta 100….de ce nu ziceți că nu mai aveți drept să eliberați permisele ANPA?
  De ce nu spuneți la oameni că sunteți pe gata și că singurele permise valabile se eliberează la casa vânătorului în vasile aron?
  Sibienii știu povestea😉

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Moromete

  Este necesara o clarificare.Daca va uitati pe site-ul ANPA este scris negru pe alb ca din 30.10.2017 raul Olt este concesionat catre AGVPS Sibiu cu sediul in str. Stefan cel Mare nr 132 si nu celor de pe Constitutiei. Noi dorim sa stim acuma, unde mama dracului vizam permisele, ca ne-ati ametit de tot si unii si altii. Hotarati-va o data sa stim unde vizam si cine ne controleaza ca ne-am saturat de jocul asta la doua capete. Cel care a publicat articolul trebuie sa specifice faptul ca raul Olt nu e concesionat celor de pe Constitutiei si ca ceva e putred aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact