X
DJ 107 B reabilitare pauca

Drumul care leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor, în modernizare. Ce lucrări s-au făcut în 4 luni

Potrivit președintelui Consiliului Județean Sibiu, cel mai mare șantier deschis în județ este pe drumul județean 107B, între localitățile Păuca și Slimnic. Peste 85 de milioane de lei este valoarea lucrărilor de execuție în ceea ce privește modernizarea drumului, care are o lungime de 35 de km.

Drumul județean trece prin localitățile Păuca, Alămor, Mândra și Slimnic, respectiv leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor și de județul Alba. Ultima vizită pe teren a determinat președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, să declare lucrarea ca fiind „cel mai mare șantier la ora actuală”.

„Am avut o experiență plăcută vizionând lucrările care se fac pe întreg drumul județean 107 B Păuca-Slimnic, care este cel mai mare șantier deschis la ora actuală în județul Sibiu. Mi-aș dori să avem parte numai de astfel de colaboratori cum sunt cei implicați în această investiție, care execută lucrări și pe DJ 142 G Copșa Mică – Motiș. M-a impresionat să văd că se lucrează atât de bine și atât de curat. Primarii prezenți sunt mulțumiți și nu am avut nicio reclamație”, a declarat Cîmpean.

Potrivit administrației județene, lucrările sunt realizate de compania SC STRABAG SRL, ordinul de începe a acestora fiind emis la mijlocul lunii iulie. Până în prezent, au fost executate următoarele tipuri de lucrări: casete, ziduri de sprijin, coloane forate, zone asfaltate, podețe transversale și de acces la drumurile laterale, rigole și șanțuri, așternere balast și piatră spartă.

DJ 107 B reabilitare

Valoarea totală a investiției este de peste 109 milioane lei, aproape 90 de milioane de lei fiind finanțare obținută din fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact