X
dotcos administrator judet (2)

Județul a rămas fără administrator: Sebastian Dotcoș a demisionat. ”Nu vom organiza alt concurs”

Administratorul public al județului, Sebastian Dotcoș, a renunțat astăzi la funcție, urmând, după sursele Turnul Sfatului, să fie noul prefect de Sibiu. ”Începând de vineri, 22 noiembrie 2019, domnul Sebastian Dotcoș a renunțat la funcția de administrator public al județului Sibiu, funcție pe care a ocupat-o prin concurs. Este la latitudinea președintei Consiliului Județean Sibiu dacă va scoate acest post la concurs până la finalul mandatului (iunie 2020), având în vedere că această funcție contractuală este pe perioadă determinată, adică pe perioada mandatului președintelui CJ Sibiu”, se anunță într-o informare primită de la Consiliul Județean Sibiu.

Președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat pentru Turnul Sfatului că nu se va organiza un alt concurs pentru ocuparea acestei funcții, în acest mandat. ”Mai sunt doar câteva luni până la alegerile locale, nu cred că vom lansa un alt concurs pentru ocuparea acestei funcții”, a spus Cîmpean.

Sursele Turnul Sfatului susțin că Dotcoș va fi angajat la Primăria Săliște, însă nu pe o funcție de administrator public, ci de funcționar în cadrul primăriei. De aici urmează să fie propus pentru funcția de prefect de către organizația județeană a PNL Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact