X
harta risc lume

Unde mergem în vacanță ca să fim în siguranță în 2020? Danemarca, Finlanda sau Elveția

Danemarca, Finlanda, Groenlanda, Islanda, Norvegia, Luxemburg, Elveția și Slovenia sunt considerate cele mai sigure locuri pentru călătorii în 2020, potrivit unei hărți a riscurilor, aflată la a XI-a ediție, întocmită de compania de asigurări International SOS, conform Mediafax.

Harta este realizată pe baza riscurilor sau potențialelor riscuri cu care se pot confrunta turiștii, printre aceste fiind bolile infecțioase și valențe politice. Harta este realizată în cinci culori, care reprezintă nivelul de siguranță, de la „insignifiant” la „extrem”.

În 2020, cele mai sigure țări pentru călătorii sunt concentrate în emisfera nordică. Cele mai periculoase sunt răspândite la nivel global, printre aceste se numără Afganistan, Republica Centrafricană, Somalia și Siria. Unele țări au punctaje mixte. De exemplu, unele zone din Columbia și Mexic sunt considerate a fi de risc mediu, altele de risc înalt.

Această hartă este realizată pe baza evaluărilor furnizate de clienți. Harta poate fi consultată aici.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact