X
sediu PSD dupa alegeri (13)

După alegeri. 25 de protestatari, în fața sediului PSD Sibiu: ”Veorica! Veorica!”

Aproximativ 25 de sibieni, dar și cel puțin un cetățean venit din Sebeș, s-au strâns în fața sediului PSD Sibiu, după anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale. Protestatarii i-au huiduit pe cei care intrau și ieșeau în sediul PSD și au desfăcut sticle de șampanie.

La jumătate de oră după închiderea urnelor, celor patru pensionari care pichetau deja sediul de partid li s-au mai alăturat și alții, atât tineri, cât și vârstnici, majoritatea figuri cunoscute ale protestelor generate încă din vremea ordonanței 13.

Strânși în zona consacrată pentru proteste din fața sediului PSD, sibienii au adus cu ei și două șampanii, pe care au scris atât mesaje de victorie la adresa lui Iohannis, cât și mesaje împotriva PSD. De fiecare dată când în sediul PSD Sibiu intra vreo persoană sau de câte ori ieșea cineva, din rândurile protestatarilor se auzeau fie huiduieli, fie lozinci precum ”Veorica! Veorica!”, ”Analfabeta!”, ”Mergeți la muncă” sau ”Sibiu, orașul cel mai viu”. Din sediul PSD nimeni nu a reacționat, iar protestatarii au început să cânte și ”veșnica pomenire”. La un moment dat, s-a încercat păstrarea a 15 minute de liniște, dar demersul a eșuat de îndată ce din sediul PSD a mai ieșit o persoană.

sediu PSD dupa alegeri (4)

”Eu am sperat până în ultima clipă că ceva se poate schimba. Se pare că de la europarlamentare s-a văzut că românii s-au săturat de minciuni, de promisiuni. Chiar s-a meritat, frig, ploaie, caniculă. De la viitorul președinte aș vrea să fie mai implicat, dar și foarte ajutat și din partea partidelor care au fost cu PSD. Să își dea seama că românii nu și-au dorit ceea ce și-a dorit Liviu Dragnea și ce și-au dorit cei de la PSD”, a declarat Mihai Olescu.


Alături de cei din Sibiu a venit și Adrian Nicolae, un locuitor al Sebeșului care a mai venit la protestele din orașul de pe Cibin. ”Simt o explozie de bucurie. Pe 26 mai și în seara asta s-a desfășurat practic un referendum la nivel național și în diaspora. Românii au spus foarte clar, vrem justiție și stat de drept, vrem să rămânem în Europa”, a declarat și Adrian Nicolae.

Foto: Silvana Armat

sediu PSD dupa alegeri (17) sediu PSD dupa alegeri (16) sediu PSD dupa alegeri (14) sediu PSD dupa alegeri (5) sediu PSD dupa alegeri (7) sediu PSD dupa alegeri (6) sediu PSD dupa alegeri (9) sediu PSD dupa alegeri (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Europeanul ne-ntrebat

  Bai tată, dar daca peste vre-un an treaba tot nu merge cum trebuie in Romania….pot sa ii chem pe rezistenti in fata catedralei de pe Mitropoliei sau unde vrea muschiul lor democrat si sa le dau in si prin “mouth” ceva ?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  N-au alta ocazie sa bea sampanie? Numai ca sa se bucure de infrangerea pesedeului? Ii compatimesc! ce viata goala si trista au daca n-au de ce se bucura decat de esecul altora…. voi sa mergeti la munca, mai!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adriana

  Sigur că voi cei care sunteți cu psd iubiți comunismul și tot ce s-a întâmplat inainte de 1989.Daca vă place așa de mult stângismul puteți merge în rusia sau china. Acolo este exact ce vă doriți!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   scepticul

   Du-te tu ca sa ne spui si noua cum e! Poate iti place si ramai pe acolo. Eu stau in tara mea si vreau pluripartidism, nu dictatura ca inainte de 89 despre care vorbesti fara sa stii!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact