Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fostul președinte al României: Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură!

Fostul președinte al României: Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură!

Fostul preşedinte Traian Băsescu avertizează într-o postare pe Facebook, cu puţin timp înainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, că aceia care nu votează astăzi, trebuie să tacă în următorii 5 ani, îndeamnă oamenii să meargă la vot deşi este puţin mai frig, pentru că ”iarna nu-i ca vara”, şi anunţă că nu votează PSD.

”Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură! Dacă azi nu votezi, înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României. Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara”, scrie Băsescu pe Facebook.

El spune că opţiunile sunt eşecul garantat al viitorului nostru, al românilor şi speranţa.

”Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD”, conchide fostul preşedinte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus