X
iohannis (2)

Klaus Iohannis:  Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD

”Nu există mai multe românii, așa cum clamează eronat unii, ci una singură: a noastră a tuturor și cu toții trebuie să punem umărul să construim România normală”, a anunțat președintele Klaus Iohannis, după anunțarea rezultatelor studiilor sociologice de la ora 21. ”Ne vom implica cu toții. Vom realiza o nouă majoritate parlamentară, și vom crea România normală pe care și-o doresc toți românii”, a mai spus președintele. ”România a câștigat astăzi, dragi români. România a câștigat. România modernă, România europeană, românii au fost eroii zilei de azi, au mers într-un număr impresionant să voteze. O mențiune specială pentru românii din Diasporă, care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă. Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD. Primesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și încredere în România. Vă promit astăzi aici că voi fi președintele tuturor românilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vot merge totuși la vot”, a mai spus președintele Iohannis.

Conform exit-poll-ului IRES, Iohannis a fost votat de 66,5%, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut 33,5%. După exit-poll-ul CURS-Avangarde, Iohannis a obținut 64,8%, iar Dăncilă – 35,2%.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  patriot

  A capatat imunitate. Acum nu-l mai intreba nimeni nimic de spre cum a obtinut casele. Poate sta linistit. Dar oare la ce-i trebuie 5 case? Lacomia e mare!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gratiela Ciocaldau

  Va iubim, dle sasalau! Va divinizam! Sper sa schimbati legea pentru a fi pe viata presedinte, pentru ca aveti destinul scris de Dumnezeu!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Daca ar fi obtinut rezultatul acesta impotriva lui Barna, as fi zis sa se laude, dar asa… Pe Barna l-a lucrat inainte de turul I ca sa nu ajunga cu el in turul II. N-a castigat pe cinstite… E bine… Pt. ca nu ne va mai plictisi niciodata cu alta campanie electorala pt. ca nu mai are dreptul sa candideze a 3 a oara…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibianul realist

   In primul mandat nici macar n-a fost presedinte. A avut o prezenta pe la diferite evenimente politice si a bagat strambe. Acum va fi la fel….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  soros & company

  O victorie palida! Daca nu umblati cu fofarlica si ajungea Barna in turul doi si castigati aveati dreptul sa va laudati. dar nici atunci… Sa va vedm la munca, nu la laude…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact