X
alegeri prezidentiale turul 2 vot (1)

Sibian la vot, în scaunul cu rotile, dar fără rampe de acces: ”E dreptul meu”

În ziua în care politicienii îndeamnă intens oamenii să se prezinte la vot, un sibian a ales chiar dacă drumul către secția de votare nu i-a fost ușor. Și asta deoarece secția la care este arondat nu are platformă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, din rândul cărora face parte.

”Pentru mine contează să votez, e important președintele ales”, spune sibianul fără un picior, care se deplasează în scaun cu rotile. Nu i-a fost ușor să ajungă să voteze, din cauză că la Grădinița cu program prelungit nr. 22, de pe Calea Poplăcii (unde a fost amenajată secția de vot la care este arondat), nu există rampe de acces pentru persoanele care se deplasează în cărucior. Oricum, a fost mai bine decât în primul tur, când a fost nevoit să încerce la trei secții de vot. „Mi-a fost greu să ajung. În primul tur am fost la două secții din Vasile Aaron, mi-au spus că nu pot vota căci nu aparțin acolo, ci unde mi-e buletinul. A fost greu, ce să fac. Dar, după părerea mea, merită. Merită și un vot”, a adăugat bărbatul.
Cei din jurul său au fost cei care, de fiecare dată, l-au ajutat să intre și să iasă din secțiile de vot.

Foto: Silvana Armat

alegeri prezidentiale turul 2 vot (3) alegeri prezidentiale turul 2 vot (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact