X
stadion municipal gazon nou (4)

FC Hermannstadt revine la Sibiu de Ziua Națională. 50 de lei biletul

FC Hermannstadt revine începând de duminică la Sibiu, după aproape doi ani în care a jucat meciurile considerate ”acasă” în alte orașe.

A.F.C. Hermannstadt-C.F.R. Cluj este meciul revenirii acasă pentru FCH, în fața propriilor suporteri.

”Un duel special, de Ziua Națională a României , între campioana en-titre și echipa noastră, aflată în sete de puncte. Fără îndoială, vom avea un meci cel puțin interesant, într-o atmosferă pe măsură! În acest context, în premieră pentru fotbalul sibian, pe Stadionul Municipal Sibiu se va juca pe nocturnă și pe un gazon modern”, anunță reprezentanții echipei, într-un comunicat de presă.

Meciul revenirii va avea loc în 01.12.2019, pe Stadionul Municipal Sibiu, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus în vânzare online, la prețul de 50 de lei.

”De asemenea, între joi, 28 noiembrie și sâmbătă, 30 noiembrie, se vor putea achiziționa bilete și de la Casieria Stadionului Municipal Sibiu, între orele 10-16. Duminică, 1 decembrie, se vor putea achiziționa bilete de la Casieria Stadionului Municipal Sibiu, între orele 14-20”, mai anunță reprezentanții echipei sibiene.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu, sibianul

  Este foarte piperat, dar asta nu ma intereseaza, sunt de acord sa ajut echipa (am achizitionat abonament), dar ce se petrece la echipa asta, e de domeniul fantasticului… schimbari de actionari, presedinti, antrenori, jucatori, dar jocul ramane neschimbat: JALNIC! Sunt satul sa citesc in presa centrala ca echipa sibiana a fost spulberata, distrusa, ca adversarul s-a distrat cu sibienii, ca nu jucam nimic, etc…. orice s-a facut, echipa asta nu se cristalizeaza nicicum, nu joaca absolut nimic – pe langa noi, Chindia, Clinceni si chiar Voluntari, joaca incantator -! Daca se continua in acest fel, nu prea avem pe cine inghesui sub noi in clasament pentru a prinde macar locul de baraj (am tot spus, campionatul trecut am mizat tot timpul ca Dunarea va termina sub noi, dar acum e grav)! Ca sa nu mai spun ca, daca vor juca tot in halul asta, dupa cateva meciuri vor cam juca cu tribunele goale, mai ales la aceste preturi!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adrian

  Sigur nu e o greseala de tipar? 50 de lei? Joaca Hermannstadt cu Barcelona sau Liverpool si eu nu am aflat? Au pus scaune cu incalzire si trei mici cu mustar in pret? :(

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ronaldo

  Cand veti juca fotbal de 50 lei biletul atunci ii veti si primi. Pai nici Steaua si Dinamo nu au asemenea preturi… sa zicem ca e doar o gluma proasta.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  NMC

  Subscriu la ceea ce a comentat Adrian. Pt spectatori ce s-a făcut de au pus prețul de 50 lei biletul? În rest, să joace echipa, ș’apoi om mai vedea.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fotbal

  La Medias un abonament a costat 100 lei pt tot sezonul si un bilet la meci e 10 lei. la Sibiu 500 abonament si 50 lei bilet , asa nu atragi lume la stadion

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Dupa parerea conducerii ce este mai este mai bine :
  sa ai 1000 spectatori in tribune platitori ai unui bilet de 50 de lei, sau 4000 de spectatori care au platit sa zicem 20 lei pe bilet? Matematica simpla si nu numai atat…4000 de suporteri se aud mult mai bine la incurajari!!!…
  Poate le vine mintea la cap!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact