X
craiova hermannstadt

Tensiuni la FC Hermannstadt după înfrângerea de la Craiova. ”Întrebați antrenorii, conducerea!”

Fundașul FC Hermannstadt, Srgian Luchin a avut o reacție tensionată la finalul partidei pierdute la Craiova, scor 3 la 0.

“Am început foarte bine jocul, am respectat tot ce am pregătit săptămâna această. Am stat foarte bine în teren și nu le-am dat deloc spații, n-au avut ocazii. Din păcate, am primit un gol foarte ușor și datele problemei s-au schimbat după astaÎn repriza a doua ne-am desfăcut, Craiova a avut spații și a profitat”, a declarat Luchin.

De asemenea, acesta a fost întrebat despre situația echipei saleajunsă pe penultimul loc în Liga 1.

Explicație? Nu știuîntrebați antrenorii, conducerea! Nu vedeți  nu ne iese nimic? Înainte de acest meci am avut o atitudine bună și cu puțin noroc puteam câștiga cu Mediaș sau cu Viitorul. Noi ori pierdem la 3-4 goluri, ori facem egal sau câștigăm. Felicit Craiova, o echipa foarte bună, s-a văzut asta, a încheiat Luchin.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Nu fiți nesimțiți, dacă a zis chestia aia nu înseamnă că sunt tensiuni. Nu mai mari decât cele aferente situației de a fi pe penultimul loc. Ii săpați ca și cand ar fi din alt oraș.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jan valjan

  Adunati copii din judet tineri inimosi care doresc afirmarea si totul de schimba …..Avem un fundas la lotul national de 19 ani care este mai bun ca remin adus de la paris pacat ca avem cat de cat stadion acuma si nu avem echipa ….Cred cu tarie in actualul antrenor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact