X
urgenta spital (2)

Un pacient a fost amendat cu 1000 de lei, după ce a făcut scandal în Spitalul Județean Sibiu

Un sibian a fost sancționat de polițiști după ce a ajuns băut la urgențe, cu o luxație, și a făcut scandal la radiologie. Incidentul a avut loc duminică dimineața. 

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu duminică dimineața, în jurul orei 5. Potrivit personalului care se afla în acel moment în spital, pacientul era în stare de ebrietate și s-a prezentat la urgențe cu o luxație la umărul drept, pentru care avea nevoie de o radiografie. „Atunci când a fost trimis la radiologie a devenit agresiv verbal și a început să provoace personalul. Angajații au alertat agentul de pază și într-un final au chemat poliția”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Polițiștii s-au deplasat la spital la 5:30 și au constatat că cele sesizate se confirmă. „Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru că a provocat scandal într-o instituție publică”, a relatat Elena Welter, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact