X
va vedem dupa alegeri (1)

Vă Vedem din Sibiu continuă, după alegeri. „Nu renunțăm. Mai sunt multe de rezolvat”

21 de persoane au făcut astăzi tradiționalul flashmob din fața sediului PSD Sibiu. Oamenii spun că nu vor renunța doar pentru că a fost reales Klaus Iohannis președinte, ci vor încheia cele 15 minute de tăcere atunci când toate lucrurile vor fi în ordine în țară, iar social-democrații nu vor mai avea niciun cuvânt de spus.

După frenezia de aseară din fața sediului PSD Sibiu, astăzi la amiază puțin peste 20 de oameni s-au întâlnit din nou, în același loc. Ei spun că e de datoria lor să continue să se prezinte în Zona Liberă de Corupție, atâta timp cât în România mai sunt probleme de rezolvat. Totodată, întâlnirea de azi de la 12 a avut și rolul de a continua celebrarea rezultatelor votului de ieri.

„De doi ani aștept să se întâmple România fără PSD și mai avem de așteptat încă un an. Asta înseamnă că ei trebuie să piardă și localele și parlamentarele. Este interesant și ne bucurăm că șase milioane l-au votat pe Iohannis, dar e trist că trei milioane au votat-o pe Dăncilă. Este important de știut câți din cei șase milioane au fost pro PNL și Iohannis și câți au fost contra PSD și Dăncilă. Trebuie construită o coaliție nu neapărat anti PSD cât mai degrabă pro România și nu discut aici de partidul lui Ponta. Ne așteaptă vremuri grele, avem de construit, nu putem să ne construim modul de viață doar pe modelul ANTI, că e anti PSD sau oricare alt partid, trebuie să învățăm să fim comunități, să ne ajutăm, să respectăm aceleași principii și sunt multe probleme cu care avem de luptat”, spune activistul sibian Doru Apostol.

doru apostol va vedem dupa alegeri (2)

Acesta spune că munca trebuie împărțită între cetățeni și politicieni. Oamenii de rând vor ieși în stradă de câte ori va fi nevoie, dar vor să vadă rezultate și de la conducerea țării.

„De aici înainte o parte din muncă trebuie să o facă și politicienii. Noi ieșim în stradă ori de câte ori e nevoie, dar nu scrie nicăieri în Constituție că trebuie să se întâmple ce vrem noi. Acesta nu va fi ultimul flashmob. Nu am scăpat încă de PSD care acum încearcă să se reformeze, o să arunce pisica de la unul la altul, dar încă mai au cinci județe, ei trebuie să dispară la modul electoral și democratic din istoria acestei țări. Așadar, suntem în continuare pe poziții”, a concluzionat Doru.

Citește și După alegeri. 25 de protestatari, în fața sediului PSD Sibiu: ”Veorica! Veorica!”.

Foto: Silvana Armat

va vedem dupa alegeri (3)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Pana si Iohannis si Rares Bogdan si-au dat seama ca sararda asta a mers prea departe si au rectificat aberatiile din campania electorala cu privire la “fara PSD”. Poti face sa dispara total din viata politica un partid doar daca ai cum sa il scoti in afara legii, precum cel comunist sau nazist, daca ai ceva acuzatii de crime impotriva umanitatii sau ceva de genul asta.
  Nu ai cum sa scoti de pe scena un partid doar pentru ca asa ti-a spus tie un propagandist zelos. Partidul se poate auto-dizolva dar asta nu tine de cei din afara lui, chiar daca acestia stau zi de zi insirati langa sediu. PSD trebuie sa se redefineasca sau se va auto-dizolva din interior. Nu aveti cum sa influentati partea asta.
  Devine ridicol, asa cum nu demult ati cazut in capcana vulgaritatii cu mesajul de pe placuta de inmatriculare.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fanica Ion

  Dictatura este extrem de aproape. Cuvinte precum “sa dispara” nu a existat decat la comunisti (la PSD nu am auzit aceste cuvinte). Pericol enorm!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact