Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Închideri de circulație pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor  dedicate Zilei Naționale a României

Închideri de circulație pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor  dedicate Zilei Naționale a României

Pentru a marca Ziua Națională a României, autoritățile locale din Sibiu au pregătit și anul acesta un program de manifestări la care sibienii pot participa pe întreg parcursul zilei de 1 Decembrie . Comisia de Circulație a aprobat următoarele închideri de trafic și parcări duminică, 1 decembrie pentru ca toate aceste evenimente să se desfășoare în bune condiții:

  • Strada Banatului și bulevardul Victoriei, de la intersecția cu strada Banatului și până la strada Andrei Șaguna se închid circulației de la ora 7.00 până la ora 10.30. În acest interval inclusive autobuzele Tursib vor fi deviate pe strada Av. Ilie Măcelaru.
  • Bulevardul Corneliu Coposu, unde se va desfășura parada militară, va fi închis traficului de la sensul giratoriu cu str. Constituției și până în Piața Unirii între ora 7.00 și ora 12.00. Pentru accesul autovehiculelor de urgență spre Spitalul de Pediatrie se va lăsa deschisă o bandă dinspre strada Constituției spre strada Gheorghe Lazăr. Informații referitoare la devierea traseelor Tursib care tranzitează bulevardul sunt afișate aici: https://www.tursib.ro/news/in-atentia-calatorilor-7
  • Piața Unirii va fi închisă în intervalul orar 45 – 12.00, în această locație urmând să se desfășoare Hora Unirii
  • Parcarea de lângă zidul cetății de pe Bulevardul Coposu, între Sala Thalia și Cazarma 90, va fi închisă între orele 7.00 – 12.30
  • Parcarea Teatrului, unde va fi expusă tehnica militară, va fi închisă în intervalul orar 7.00 – 14.00

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus