Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

LOL Surprise. Totul despre jucăriile preferate ale fetiței tale

LOL Surprise. Totul despre jucăriile preferate ale fetiței tale

Un nou fenomen al jucăriilor a măturat întreaga lume și vorbim serios când spunem „întreaga lume”. Este vorba despre LOL Surprise, cadoul perfect pe care i-l poți lua fetiței tale. Această jucărie a fost cea mai vândută a anului 2017 și se pare că toată lumea (inclusiv celebritățile) le iubește.

Creatorii LOL Surprise sunt oameni talentați, pentru că combină ultimele tendințe în materie de jucării într-un singur subiect. Acestea includ un efect surpriză, nevoia de a avea grijă de o păpușă sau un animal de companie, o anumită poveste și emoția colecționării.

Dacă copilul tău ți-a cerut să îi cumperi un LOL Surprise sau vizionează nenumărate videoclipuri „unboxing” pe Youtube, probabil te întrebi ce este, care este hype-ul și, cel mai important, de unde să le cumperi.

Sperăm că vom reuși să îți oferim principalele răspunsuri la întrebările pe care le ai despre universul LOL Surprise.

Ce sunt LOL Surprise

Deci, ce sunt LOL Surprise? Practic, sunt păpuși mici care vin învelite într-o minge de jucărie cu surpriză. Fiecare minge are straturi care conțin autocolante, mesaje secrete, accesorii asortate și, în cele din urmă, o păpușă. Nu vei ști ce păpușă vei obține până nu ajungi la ultimul strat. Păpușa ilustrată pe minge nu este aproape niciodată aceeași cu păpușa din interior. De asemenea, păpușile sunt lansate în serie, așa că nu fiecare păpușă este disponibilă tot timpul.

Există dimensiuni diferite de mingi LOL Surprise?

În magazin și online ai observat probabil că există mingi de dimensiuni diferite. Mingea verde deschisă mai mare deține un LOL tot sau o soră mare și are șapte straturi. Bilele verzi medii au surorile lil (păpuși copil) cu cinci straturi. Bilele galbene medii sunt destinate animalelor de companie și au șapte straturi. Cea mai mică minge este destinată bombelor de baie cu talisman și are trei straturi.

Există, de asemenea, o uriașă minge brună LOL Surprise, ediție limitată, care are 50 de straturi.

Ideea este că producătorii de papusi LOL Surprise inovează constant. Asigură-te că cauți ghidul părinților pentru seria pe care vrei să o cumperi, astfel încât să ai toate informațiile de care ai nevoie.

Ce sunt Lil Outrageous Littles?

LOL vine de la Little Outrageous Littles (Micuțe Scandaloase Mici). Ambalajul original pentru primele păpuși LOL (seria 1) au fost numite LOL Little Outrageous Littles, deci nu păpușile LOL Surprise. La a doua etapă de producție, eticheta a fost schimbată în LOL Surprise. Deci, cele etichetate „Lil Outrageous Littles” sunt păpuși LOL, dar versiunile timpurii.

Cum funcționează jucăriile LOL?

Fiecare bilă LOL are un număr de straturi de desfăcut. Numărul de straturi pentru păpușă este scris pe partea laterală a mingii. De obicei, straturile sunt: mesaje secrete, autocolante de colecție, sticle, accesorii (ținute, încălțăminte, bandane, pahare, etc.) și, în sfârșit, păpuși.

Câte păpuși LOL sunt de colectat?

În majoritatea seriilor mari, există cel puțin 45 de păpuși de colectat. Unele dintre ambalajele păpușilor din seria 1 susțin că 35, dar cele din seria 2 susțin că 45+. Asta înseamnă că există cel puțin 45 de păpuși de colectat în seria 1, seria 2, seria 3 și seria 4.

Totuși, universul LOL Surprise se extinde constant. Seria 1 avea 28 de păpuși. Seria 2 avea 83 de surori mari și mici. Au fost lansate 34 de animale de companie în seria 3. Ediția specială a seriei sclipici și surprize a inclus un număr de 16 păpuși. Au fost lansate de atunci cel puțin 5 serii limitate sau serii majore. Până în prezent, peste 250 de păpuși LOL Surprise diferite au fost lansate.

Ce fac păpușile LOL Surprise?

Păpușile LOL Surprise pot fi foarte distractive! Surorile mari (toate) își pot schimba culoarea, pot face pipi, pot plânge sau pot să scuipe.

Capul, brațele și picioarele se mișcă astfel încât păpușa să poată fi pusă în diferite poziții. Fiecare jucărie surpriză vine cu ținute și accesorii cu care poate fi îmbrăcată păpușa.

Surorile Lil își schimbă culoarea atunci când sunt puse în apă rece sau caldă. Deși picioarele și brațele lor nu se mișcă, capul poate fi reglat. Surorile Lil vin cu accesorii care pot fi purtate de orice soră mare.

Cum sunt făcute păpușile LOL Surprise?

Corpul unei păpuși LOL Surprise este din plastic dur. Picioarele și brațele sunt îmbinate astfel încât să se rotească. Capul este confecționat din cauciuc, astfel încât acesta poate fi stors pentru a face păpușa să plângă sau să scuipe. Capul se desprinde și se mișcă cu ajutorul unui gât din plastic dur, cu o bilă deasupra. În partea de jos a păpușii, există o mică gaură pentru „pipi”.

Sunt păpușile LOL Surprise fabricate în China?

Păpușile LOL Surprise sunt fabricate în China. Cu toate acestea, compania-mamă - MGA Entertainment - are sediul în California.

Sunt populare păpușile LOL Surprise?

Categoric! Fiecare producție a acestor păpuși s-a vândut în întreaga lume în câteva săptămâni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus