X
dancila trif

Marcel Ciolacu e noul lider PSD. Bogdan Trif a refuzat să demisioneze, dar s-a dizolvat întregul Birou Permanent

PSD va avea o conducere interimară până la un congres al partidului care se va desfășura în luna februarie. Din conducere, alături de Marcel Ciolacu va fi Paul Stănescu (secretar general), dar și Gabriela Firea, primarul Bucureștiului și Nicolae Bădălău. Viorica Dăncilă a fost numită, tot în funcție interimară, în fruntea femeilor social-democrate.  ”Nu a căzut niciun cap azi. Iarăși o premieră pentru PSD, fostul lider se regăsește în fruntea partidului, în organizația de doamne”, a spus Marcel CIolacu după ședința care s-a încheiat după miezul nopții.

Legat de președinții de organizație care nu și-au îndeplinit ținta stabilită înaintea alegerilor prezidențiale, situație în care se află și președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, noul secretar general al partidului, Paul Stănescu, a declarat că aceștia vor intra într-o evaluare a noii conduceri, pentru a afla de ce nu au reușit să obțină mai multe voturi. ”După ce tăiem porcul o să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a spus Stănescu.

Noua echipă de conducere cuprinde liderii organizațiilor PSD din cele cinci județe în care în turul doi al alegerilor prezidențiale Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Klaus Iohannis. Alături de aceștia mai sunt reprezentanți din cele opt regiuni de dezvoltare ale țării.

Opt vicepreședinți ai PSD au demisionat încă înainte de plecarea din funcție a Vioricăi Dăncilă, însă printre ei nu s-a aflat și sibianul Bogdan Trif. Totuși, acesta și-a pierdut funcția de vicepreședinte după ce întregul Birou Permanent Național al partidului s-a dizolvat. Bogda Trif rămâne însă președinte al organizației județene Sibiu a PSD.

Funcția de președinte executiv, ocupată până în această seară de Eugen Teodorovici a fost desființată. Demisia Vioricăi Dăncilă a fost solicitată chiar de șeful ei de campanie, Lia Olguța Vasilescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  electoratul pacalit

  Vai de voi! Orgoliile nu va lasa sa va vedeti de treaba! O sa ajungeti sa nu mai intruniti nici 5% ca sa intrati in Parlament, daca nu veti fi uniti si nu veti lasa la o parte orgoliile si interesele personale! Viorica, credeam ca esti mai bataioasa!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  A fost noaptea cutitelor lungi in psd,cu un final previzibil.Pentru ca acest partid sa mai reprezinte ceva in Romania,trebuie ca toate marionetele condamnatului dragnea sa dispara de pe scena politica dar sa nu li se ofere alte functii sau pozitii eligibile la parlamentare.Viorica vasilica trebuie sa se intoarca la Videle ,unde sa dea meditatii la limba romana si matematica.Tot aici, va rosti asa dupa cum a promis un discurs in limba engleza ,insa cred ca a vrut sa spuna ca va vorbi in limba engleza pe Luna si nu peste o luna.Cat despre trif,un individ fara verticalitate in politica si care s-a umplut de penibil in campania electorala,se agata de putere, doar doar va mai roade si el ceva,dar zilele de presedinte la nivel judetean ii sunt numarate.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DOREL POPA

  Asa cum am scris si am prgnosticat, dl Bogdan Trif, desi ne este drag, va trebui sa ne lase, pe noi psd-isiti sibieni. Sa ne lase sa reusim sa aducem partidul acolo unde a fost. Sa nu ma intelegeti gresit! oameni ca Bogdan Trif, Catalin , Adelaida si inca doi au tras procentele in jos. Propunerea multora din partid este dl ing. Radu Lucian, membru marcant al partidului inca din vremea lui Ioan Cindrea, om drept, corect, fara pata morala sau penala, asa cum multi altii sunt si care a fost iubit de toti din Prefectura si din Partid. La locul de munca unde lucreaza acum, Inspectoratul de Munca Sibiu, este de o maxima seriozitate, nu incalca si nu lasa pe niciunii din subalterni (pentru cine nu stie este inspector sef adjunct) sa incalce legea, toi il apreciaza si toti il dau exemplu cand e vorba de corectitudine, profesionalism si seriozitate. Dansul are un renume, pe care niciunul din colegii sai nu il are : este singurul care in cariera prestigioasa pe care a avut-o si o are, nu a fost acuzat NICIODATA de luare de spagi, trafic de influenta, protectie pentru firme de consultanta. Asa om, MERITA in fruntea partidului ! traiasca RADU LUCIAN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact