Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiu, sat frumos! Oile au ieșit la păscut pe Șoseaua Alba Iulia

Sibiu, sat frumos! Oile au ieșit la păscut pe Șoseaua Alba Iulia

Șoferii sibieni s-au întâlnit astăzi, pe Șoseaua Alba Iulia, cu un grup de participanți la trafic neconvenționali - o turmă de oi. Un șofer a surprins momentul și a postat o fotografie pe Facebook.

În imaginea postată pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU, se vede cum turma de oi trece strada nestingherită, încurcând traficul rutier. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. „Ai greșit transhumanța băiatu meu”, „durudurudu” și „Sper că au rovinietă” au fost doar câteva dintre comentariile hazlii postate de sibieni.

78737460_2875255799173568_5968941880631623680_o

Nu este pentru prima dată când sibienii se întâlnesc cu animale pe străzile orașului. Din seria „Sibiu, sat frumos!” ne mai amintim de măgarii plecați la plimbare prin cartierul Valea Aurie, de caii din Ștrand sau de văcuța surprinsă pe DN1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2546

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

MM

Acum 4 ani

Așa mă ! Și ce dacă ! Vii so umplut BMV-urile de căcăreze !? Se întâmplă și în țări mult mai civilizate ca, crescătorii de oi să îș treacă turmele prin orașe și nu se mai lamentează nimeni. Sau înecat 14000 de oi la Constanța și nu se agită nimeni. Nație de căcăreze...
Raspunde

VVDhEhE

Acum 4 ani

Dreptate cu oile din naufragiu, cu restul nu!
Raspunde

wut

Acum 4 ani

Cam asa-i! nemaipomenita stire! :) Oricum bine de stiut pentru participantii la trafic, insa irelevant pentru un articol de ziar...adica pana s-a publicat articolul, probabil stirea era deja "istorie" (mioritele reusind cu succes traversarea drumului :))
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

mda si pentru ca dupa parerea dumitale articolul asta nu avea sens a fi publicat, hai sa mergem cu "logica" mai departe si sa spunem despre autor ca este aproape sigur adept al teoriei pamantului plat, si votant psd. Zici ca ti-am citit gandurile, nu?
Raspunde

xxx

Acum 4 ani

in Germania in Austria in elvetia daca urca sau coboara primavara toamna cu animalele sunt intimpinati proprietarii cu fel si fel de surprize lumea se aduna din toate locurile animalele sunt impodobite este sarbatoare luati exemplu .
Raspunde

Brasov

Acum 4 ani

Asta e Sibiul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus