X
Trif si Buzatu PSD (2)

Trif: Mi-am dat demisia! Ce spune despre PSD Sibiu

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a declarat că și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD, înainte ca Biroul Permanent Național să fie dizolvat. ”Nu este adevărat că am refuzat să-mi dau demisia. Chiar am fost printre primii care mi-am înaintat demisia”, a declarat Trif pentru Turnul Sfatului. Liderul social-democrat a specificat faptul că ”doar doamna Doina Pană a refuzat să-și dea demisia”.

Informația inițială, publicată de Turnul Sfatului, spunea că doar opt vicepreședinți și-au dat demisia în timpul ședinței, Trif nefăcând parte dintre aceștia. Știrile de azi-noapte specificau că ulterior acestor demisii s-a desființat Biroul Politic Național, astfel că întreaga echipă era statutar demisă. Vicepreședinții despre care presa centrală a scris aseară că au demisionat au fost: Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan, Roxana Mînzatu, Gabriel Mutu, Claudiu Manda.

Președintele PSD Sibiu spune însă că nu-și va da demisia din funcția pe care o deține în organizația locală. ”Așteptăm să vedem raportul evaluării care a fost anunțat de către conducere în toate organizațiile județene”, a mai spus Trif.

Fostul candidat al PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a anunțat ieri noapte că și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Ea a afirmat că acest gest nu este unul de „slăbiciune”, ci unul de „demnitate”, făcut pentru partid, în urma opiniilot membrilor Comitetului Executiv Național. Președinte interimar al PSD este Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, iar noul secretar general pe Paul Stănescu. Un congres al PSD care ar urma să aleagă viitoare conducere a partidului var urma să fie organizat în februarie.

Conducerea interimară a PSD:

Preşedinte interimar – Marcel Ciolacu

Secretar general interimar – Paul Stănescu

Membru Regiunea Sud – Adrian Gâdea

Membru Regiunea Sud – Niculae Bădălău

Membru Regiunea Sud-Vest – Aladin Georgescu

Membru Regiunea Sud-Vest – Mihai Weber

Membru Regiunea Sud-Vest – Claudiu Manda

Membru Regiunea Sud-Est – Dan Nica

Membru Regiunea Sud – Marian Pavel

Membru Regiunea Nord-Est – Dragoş Benea

Membru Regiunea Nord-Est – Doina Federovici

Membru Regiunea Nord-Vest – Radu Moldovan

Membru Regiunea Nord-Vest – Gabriel Zetea

Membru Regiunea Vest – Laurenţiu Nistor

Membru Regiunea Centru – Vasile Gliga

Membru Regiunea Bucureşti-Ilfov – Gabriela Firea

Membru Regiunea Bucureşti-Ilfov – Gabriel Mutu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Crisan

  Hai ma, Bogdan! Tu glumesti?! Faceai asa treaba buna! Cine-l va sustine la DNA pe viitorul presedinte PCR? Cine va da comunicate haioase la Sibiu? Cine va putea duce penibilul la limite ca tine? Cine?!!? Cine?!?!?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @crisan

   Amantii din peneleu pusi pe functii vor da comunicate bomba, stai calm. La voi, la peneleu e “PĂ COMPETENTA” . Nu vom duce lipsa de cancanuri, va fi maxim. #LaPneleuEcuAmanti

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Acest individ parca nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase, lipsindu-i si bruma de onoare de a demisiona.Dupa ce a fost marioneta puscariasului dragnea ,a sustinut-o devenind ridicol, pe analfabeta functionala viorica vasilica de care azi fuge tot psdul.Cu astfel de oameni in frunte,acest partid va ajunge la lada de gunoi a istoriei.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mmms

  ce tot psd incolo si incoace?Nu aveti nimic de a face cu social democratia…partidul asta e o gașcă de infractori si are aliura unui partid de extrema dreapta- xenofob,eurosceptic,antidemocratic si in sprijinul grupurilor infractionale organizate

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yyy

  lol, “asteapta evaluarea”!
  care evaluare, crezi ca te vor scoate la evaluare de la ultimul loc pe tara la…penultimul?
  sau?
  chiar nu pricep…cand esti ULTIMUL, ce evaluare mai poti astepta?
  “noi nu ne agatam de functii…”buwhahaha

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MT

  Chiar dacă nu va mai exista PSD acești oameni sigur se vor aduna/ coagula pe undeva …și tot împreună vor face cam aceeași treabă cu aceleași metode.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DOREL POPA

  Asa cum am scris si am prgnosticat, dl Bogdan Trif, desi ne este drag, va trebui sa ne lase, pe noi psd-isiti sibieni. Sa ne lase sa reusim sa aducem partidul acolo unde a fost. Sa nu ma intelegeti gresit! oameni ca Bogdan Trif, Catalin , Adelaida si inca doi au tras procentele in jos. Propunerea multora din partid este dl ing. Radu Lucian, membru marcant al partidului inca din vremea lui Ioan Cindrea, om drept, corect, fara pata morala sau penala, asa cum multi altii sunt si care a fost iubit de toti din Prefectura si din Partid. La locul de munca unde lucreaza acum, Inspectoratul de Munca Sibiu, este de o maxima seriozitate, nu incalca si nu lasa pe niciunii din subalterni (pentru cine nu stie este inspector sef adjunct) sa incalce legea, toi il apreciaza si toti il dau exemplu cand e vorba de corectitudine, profesionalism si seriozitate. Dansul are un renume, pe care niciunul din colegii sai nu il are : este singurul care in cariera prestigioasa pe care a avut-o si o are, nu a fost acuzat NICIODATA de luare de spagi, trafic de influenta, protectie pentru firme de consultanta. Asa om, MERITA in fruntea partidului ! traiasca RADU LUCIAN!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Republica Teleormăneană România

   „traiasca RADU LUCIAN!”, „Partidul sfânt” și „societatea multilateral dezvoltată”, nu-i așa?!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetateanu'

  Domnu’ ministru, ati recuperat donatia facuta catre PCR, scuze PSD..? Sau a fost vreme sa rezolvi tu cumva? Sper ca nu ai uitat de Alex Popa…ca si el a facut gesturi caritabile pentru unchiu’ Liviu. Nu imi fac griji, ca chiar ai dormit in timpul mandatului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact