Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

La vară vom zbura din Sibiu în Tunisia. Ce putem vizita

La vară vom zbura din Sibiu în Tunisia. Ce putem vizita

Aeroportul Internațional Sibiu își diversifică paleta de destinații de vacanță cu un nou zbor, care va fi disponibil din vara lui 2020. Este vorba despre ruta Sibiu – Monastir, Tunisia.

Noua destinație este lansată în parteneriat cu Amara Tour, zborul către Tunisia urmând să fie lansat oficial în luna iunie a anului viitor. Haithem Souani, director general Amara Tour, spune că pachetele au fost puse deja în vânzare, pentru cei care își fac deja planurile pentru vacanța de vară.

„Zborul către Tunisia cu plecare din Sibiu va fi disponibil începând cu data de 10 iunie și până în 23 septembrie. Pachetele au fost puse deja în vânzare – turiștii vor găsi pachete de 420 euro cu hotel de 3 stele cu all inclusive, asistență, transport hotel și înapoi, precum și asistență turistică în română, disponibilă de la aterizare și până la momentul plecării”, explică Haithem Souani. O particularitate a acestor vacanțe este că la aterizare turiștii vor primi fiecare câte o cartelă de internet din partea companiei.

În 2020, compania va avea zboruri disponibile în zece orașe din întreaga țară.

IMG_20191128_105308

„Garantăm siguranța turiștilor”

Întrucât una din problemele ridicate de cei prezenți la anunțarea zborului a fost cea a siguranței, Ammar Raja, directorul Oficiului Național al Turismului din Tunisia, a relatat faptul că sunt luate măsuri complementare pentru ca turiștii să se simtă protejați.

„Am făcut multe eforturi să garantăm siguranța turiștilor, dar oferim și măsuri complementare de securitate. Pot să confirm că este sigur, dar trebuie să veniți să vedeți”, a spus Ammar Raja.

Ce putem vizita

Odată ajunși la Monastir, în prezent fiind considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Tunisia, turiștii vor putea alege fie să rămână pe coasta Mării Mediterane, fie să viziteze capitala, situl arheologic Cartagina și chiar să facă o excursie de două zile în Sahara, unde vor înnopta la un hotel din deșert și vor putea face plimbări cu cămila sau ATV-ul.

matmata tunisia

Orice călătorie în Tunisia ar trebui să aibă pe listă Matmata, o zonă deșertică, celebră mai ales datorită francizei Star Wars. Ceea ce fanii seriei știu drept „căminul lui Luke Skywalker” este de fapt Matmata, explică cei de la Blogul Eximtur.

De obicei, Matmata trebuie vizitată ca inițiere în călătoria care urmează a fi făcută în Sahara alături de ghid.

tunisia camila

Următoarea pe listă este, desigur, chiar excursia în Sahara, despre care vorbesc și reprezentanții Amara Tour. Aici veți avea ocazia să vă plimbați pe cămilă sau jeep și să petreceți noaptea sub cerul înstelat.

tunis

Capitala este agitată și costisitoare, spun bloggerii, însă este absolut necesar să o vizitați odată ce ajungeți în Tunisia. O excursie de o zi în Tunis trebuie să includă Parc du Belvedere și Muzeul de Artă Modernă, palatul Dar Hussein, moscheea Sidi Mahrez și La Goulette – portul orașului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus