Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Poliția a deschis dosar de cercetare penală după evenimentul de la mall

Poliția a deschis dosar de cercetare penală după evenimentul de la mall

După ce aseară cinci persoane au ajuns la spital în urma unei defecțiuni care a survenit la parterul Promenada Sibiu, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

În cauză, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală "in rem" care vizează săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în munca, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Reamintim că aseară, în jurul orei 22, toate persoanele aflate în noul mall au fost evacuate din cauza unei defecțiuni care le punea în pericol sănătatea. În timpul intervenției, cinci persoane au fost intoxicate cu bioxid de carbon și au avut nevoie de asistență medicală la spital.

Potrivit unor surse familiarizate cu incidentul, cu câteva ore înainte de închiderea mall-ului, instalația de răcire de sub magazinul Kaufland a început să se comporte în afara parametrilor. Temperatura din rețeaua de bioxid a crescut constant și, în cele din urmă, una din supapele de siguranță a început să elibereze ”surplusul”. Citește și Ce s-a întâmplat la mall? A cedat rețeaua unei instalații de frig și nimeni nu știa ce trebuie făcut

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

luckacs

Acum 4 ani

Nu politia, DNA-ul ar trebui sa se autosesizeze in legatura cu situatia din Mallu sibian; intrebarea este: CUM A OBTINUT AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE DE LA PRIMARIA SIBIU FARA AUTORIZATIA ISU?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus