Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O sibiancă și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri

O sibiancă și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri

Familia Piloiu pregătește cu multă dăruire și atenție la detalii unele din cele mai sănătoase și gustoase prăjituri din Sibiu. Totul a pornit de la un vis care cu multă muncă a devenit într-un final realitate. Florentina Piloiu și-a dorit să aducă bucurie tuturor celor care au o sărbătoare deosebită, pregătind unul din cele mai importante elemente ale petrecerii – dulciurile.

De la torturi la prăjiturele, cei care își doresc să guste ceva cu totul delicios, își vor găsi cu siguranță produsul mult visat la NATY Delice. Asta pentru că Florentina pregătește fiecare preparat cu multă migală și dăruire, din pasiune pentru ceea ce face. Și-a dorit nespus să poată să readucă în actualitate „rețetele bunicii”, lucru pe care îl și face acum.

„Secretul este că facem produse cât mai sănătoase și folosim rețete vechi de pe vremea bunicii”, explică aceasta.

naty delice10

Laboratorul de cofetărie a fost deschis în octombrie, iar de atunci Florentina a onorat mai multe comenzi, atât de torturi cât și de prăjituri și candy-bar. Clienții au fost fericiți să descopere preparate făcute de la zero, fără prafuri și aditivi. Mai mult decât atât, „Am avut câteva comenzi și clienții au fost foarte mulțumiți. În toate produsele folosim zahăr cât mai puțin, astfel că ne îngrijim nu doar de aspect și gust, dar și de sănătatea clienților noștri”, spune sibianca.

naty delice7

Cele mai inedite combinații și degustări pentru miri

Prăjituri de casă, prăjituri asortate, torturi, candy-bar, produse fără zahăr și fără gluten, toate se regăsesc în meniul laboratorului, iar clienții pot chiar să vină cu alte idei și combinații dacă doresc.

Mirilor, Florentina și Ioan Piloiu le recomandă să vină la sediu pentru o degustare. „Aceasta este propunerea noastră, să vină să deguste, pentru că ne dorim ca evenimentul să fie de vis pentru ei. Avem 15 sortimente de torturi cu arome diverse, de la ciocolată până la brânză de vaci. Ei aleg sortimentele, iar noi pregătim mostre. Putem să facem și alte combinații, în funcție de ceea ce își doresc mirii”, explică aceștia.

naty delice11

Fiecare cerere este personalizată, astfel că nici o comandă nu este la fel niciodată.

„Oferim garanții. Dacă comanzi un produs și nu ești mulțumit de el, îl poți returna. Atât de siguri suntem de calitatea produselor noastre și, mai ales, de cât sunt de gustoase.”

Laboratorul poate fi găsit pe site-ul NATY Delice, dar și pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook cu același nume sau direct la sediu, pe Strada Gheorghe Doja, Nr. 18 din Sibiu. Totodată aveți la dispoziție numărul de telefon: 0753844144.

naty delice9 naty delice6 naty delice2 naty delice4 naty delice5

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

gospodina

Acum 4 ani

Numai retete ale bunicii nu sunt astea! de ce la orice reclama de prajituri sau placinte o scoateti in fata pe biata bunica? Bunicile cred ca faceau placinte cu mere, gogsi, cozonaci, Greta Garbo, nu torturi cu biscuti oreo!
Raspunde

tanti marioara

Acum 4 ani

Da, bunica mai facea Noapte si zi, cornulete si biscuiti spritati...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus