X
astrid fodor

Primarul Sibiului, de Ziua Națională a României: „Am menținut țara noastră pe drumul corect, european”

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României în care vorbește despre unitatea românilor obținută acum un secol, dar și despre Revoluție, despre alegerile europarlamentare și prezidențiale. În final, primarul le urează „la mulți ani” sibienilor „care își iubesc țara prin fapte, nu doar prin vorbe”.

„Ziua Națională are loc anul acesta sub semnul forței românilor uniți. Împreună, de-a lungul istoriei, ne-am recâștigat independența, mai apoi unitatea ca stat, iar în prezent am dovedit că, mai uniți ca niciodată, suntem gata să apărăm democrația câștigată atât de scump acum 30 de ani.

Anul acesta Revoluția română din 89 împlinește trei decenii în care România a plătit scump fiecare pas înainte și a fost aruncată înapoi de multe ori atât de politic, cât și de nepriceperea noastră în ale democrației.

Astăzi, generația care știe ce a însemnat Revoluția, dar cunoaște și sensul adevărat al democrației, a ținut România pe linia de plutire. Împreună, am menținut țara noastră pe drumul corect, european. Rezultatele alegerilor europarlamentare și prezidențiale au confirmat că românii au ajuns la maturitate ca popor democratic, că recunosc derapajele și că demosul poate regla politicul și își poate impune dorința în mod liber și corect, prin vot. Poporul a vorbit clar și răspicat, luându-și înapoi țara încă o dată.

“La mulți ani!” României democratice și europene! „La mulți ani!” sibienilor care își iubesc țara prin fapte, nu doar prin vorbe”, a transmis Astrid Fodor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zigma

  Fereasca Dumnezeu de drumul asta…
  Tante….go home…. Esti din alt film….
  Dar….sibienii sadea care vor sa fie condusi de o minoritate (sasii) ca mde ei sunt mai “speciali” probabil ca o sa o mai aleaga inca odata pe aceasta pseudosasoaica … Poate ne apune cum si-a angajat copiii (fiu/fica si nora/gineee) in primaria din Sibiu?! Banuiesc ca prin concurs…de imprejurari… Asta e Romania lucrului bine facut…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact