X
exercitiu accident autostrada, pompieri, ambulanta, incendiu, salvare smurd raniti (67) (Copy)

ACTUALIZARE Copil de șapte ani mort după ce a căzut într-un canal

Actualizare ora 18:51

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean anunță că, din păcate, în ciuda eforturilor de salvare copilul a fost declarat decedat.

Știre inițială:

Un copil în vârstă de șapte ani a căzut într-un canal, în satul Buzd. Salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator și cu hipotermie. 

La fața locului au intervenit două echipaje, dintre care unul cu medic, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. La sosirea echipajelor, copilul se afla în stop cardio-respirator și cu hipotermie, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței.

Salvatorii au început manevrele de resuscitare, copilul urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    2cents

    Dar despre ce fel de canal vorbim? Daca e ceva legat de canalizarea intravilana inseamna ca era lipsa un capac de canal? Nu se face ancheta? Cine se face vinovat de lipsa capacului? Vorbim aici de neglijenta criminala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact