Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

ACTUALIZARE Copil de șapte ani mort după ce a căzut într-un canal

ACTUALIZARE Copil de șapte ani mort după ce a căzut într-un canal

Actualizare ora 18:51

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean anunță că, din păcate, în ciuda eforturilor de salvare copilul a fost declarat decedat.

Știre inițială:

Un copil în vârstă de șapte ani a căzut într-un canal, în satul Buzd. Salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator și cu hipotermie. 

La fața locului au intervenit două echipaje, dintre care unul cu medic, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. La sosirea echipajelor, copilul se afla în stop cardio-respirator și cu hipotermie, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței.

Salvatorii au început manevrele de resuscitare, copilul urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 4 ani

Dar despre ce fel de canal vorbim? Daca e ceva legat de canalizarea intravilana inseamna ca era lipsa un capac de canal? Nu se face ancheta? Cine se face vinovat de lipsa capacului? Vorbim aici de neglijenta criminala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus