Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cindrea: „Daca las salariul la casierie, ma ia la suturi”

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a explicat de ce nu se pot pune în aplicare măsurile anti-criză luate până acum de Guvernul Boc. „Dacă las 10 la sută din salariu la casierie, mă va lua casieriţa la şuturi, pentru că nu ştie ce să facă cu banii. Acum sunt discuţii pe cine dăm afară. Ar trebui mai mult discernământ atunci când venim cu astfel de idei”, a declarat Cindrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2447

Comentarii

3 comentarii

Alin Bratu

Acum 14 ani

xxx
Raspunde

xx

Acum 14 ani

Daca ar fi sa primesti in plus bani ai gasi modalitatea sa ii primesti. Intreaba un patron cum se pot lua bani din salarile angajatilor,cum se pot da zile fara plata etc. Numai la voi la STAT nu se pot lua bani, fiinca nu ati invatat decit sa va umpleti buzunarele sa le mai si goliti este foarte greu chiar imposibil. Astea sunt alesi nostri ,cand trebuie sa scota un banut din buzunar nu gasesc modalitatea sa o faca saraca casiera ea este tapul ispasitor
Raspunde

no comment

Acum 14 ani

mai poti sa minti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus