X
lumanare

Tinerii sibieni au donat sânge pentru Sebastian. Din păcate nu a putut fi salvat

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, un tânăr de doar 21 de ani din Sibiu a fost diagnosticat cu o boală gravă, comunitatea s-a mobilizat și a fost alături atât cât a putut. Zeci de persoane, majoritatea studenți, au donat sânge pentru Sebastian Dragomir, în speranța că astfel medicii îl vor putea salva. Din păcate însă, tânărul a pierdut lupta cu viața aseară.

Sebastian Dragomir a fost diagnosticat cu leucemie acută limbfoblastică. În urma unui apel public lansat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, sibienii au înțeles că este necesar să doneze sânge și asta au și făcut. Chiar și așa, din nefericire medicii nu au reușit să îl mai salveze. În total, pe parcursul a două săptămâni, au donat aproximativ 100 de persoane, studenți ai universității și militari. . „De două săptămâni s-a donat pentru Sebastian, au fost foarte mulți oameni”, explică reprezentații Centrului de Donare din Sibiu.

Tânărul s-a stins la ora 20:00 duminică, 1 decembrie. „Ne pare rău de Sebastian, dar sângele donat va salva alți oameni”, adaugă reprezentații Centrului de Donare.

În vârstă de 21 de ani, Sebastian a fost student în anul III la specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Paul

  Astea sunt tragedii, singurul copil al unei familii, care pana acum o luna de zile, cand s-a aflat de boala lui, era mandria lor , febletea lor, absolut totul…..Ce poti sa le zici parintilor….ce incurajari???
  Ne intrebam de ce? Cu ce suntem noi mai buni? Oricand si oricare din noi, putem fi in locul lor….
  Dumnezeu sa le mangaie si sa le aline suferinta.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact