Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

41. Numărul de anul acesta al mașinilor abandonate pe străzi și recuperate de Primărie

41. Numărul de anul acesta al mașinilor abandonate pe străzi și recuperate de Primărie

28 de autovehicule declarate abandonate și alte 13 autovehicule declarate ”fără stăpân” au fost ridicate de pe străzile Sibiului și au intrat în proprietatea privată a orașului.

28 de proprietari de mașini părăsite pe străzile Sibiului nu au răspuns apelurilor administrației locale de a-și muta autovehiculele de pe domeniul public, fiind ridicate ulterior. Același lucru – au fost ridicate - s-a întâmplat, pe parcursul acestui an, și cu alte 13 mașini fără plăcuțe de înmatriculare sau cu plăcuțe de înmatriculare din alte țări. Pentru care Primăria Sibiu a încercat să identifice proprietarii (anunțuri pe mașini, anunțuri în presa locală), însă fără succes. Prin urmare, conform legislației locale, toate aceste 41 de autovehicule au fost trecute în prima zi a acestei săptămâni – prin decizie de primar – în proprietatea privată a orașului. Următorul pas este valorificarea autovehiculelor, cel mai probabil ca fier vechi.

Screenshot 2019-12-03 at 15.59.53 Screenshot 2019-12-03 at 16.00.00

Screenshot 2019-12-03 at 15.59.40

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Omul de fier

Acum 4 ani

Salutam inițiativa,dar unde putem raporta noi cetățeni alte sute de mașini abandonate?
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Rapoartarea se poate face folosind aplicatia "Sibiu City App", sectiunea Raportari incidente. Chiar functioneaza. Chiar, Turnul Sfatului, ar merge un articol despre aplicatia asta, cate sesizari sunt, cate s-au rezolvat, cate sunt aiurea, ce reclama in principal oamenii...
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Ar trebuii sa aruncati un ochii in parcarea zona dioda, acolo sunt vreo 10, merita ridicate ocupa locurile degeaba.
Raspunde

Deiu

Acum 4 ani

Sau pe Revolutiei, toata strada e plina de masini abandonate. pe ambele parti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus