Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

A furat alcool din magazine, de două ori în aceeași lună. Polițiștii l-au reținut

A furat alcool din magazine, de două ori în aceeași lună. Polițiștii l-au reținut

Un tânăr de 29 de ani din Dârlos este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din Mediaș, pentru a fura alcool, în luna noiembrie. După două astfel de infracțiuni, polițiștii au reușit să îl prindă iar acum este reținut.

În urma cercetărilor și a activităților investigative, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au reușit să probeze și identifice persoana bănuită de furt de băuturi alcoolice din două societăți comerciale din Mediaș. În fapt, un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, faptele fiind comise în 1 și 29 noiembrie. În cadrul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus