X
afis Aprinderea iluminatului Cisnadie

În 5 decembrie Alexandra Ungureanu concerteazã la Cisnãdie

Cisnãdia pãstreazã și în acest an recordul celui mai înalt brad de Crãciun din țarã și se poate lãuda, în continuare, cu un iluminat festiv comparabil cu cel al marilor orașe. Ziua de 5 decembrie a devenit data la care, în fiecare an, se aprind instalațiile luminoase ce împodobesc orașul, iar acest moment e transformat în sãrbãtoare în orașul de la poalele Mãgurii. Nume mari ale scenei românești au aprins în ultimii ani iluminatul festiv de la Cisnãdie, printre ei numãrându-se Smiley, Loredana, Carla’s Dreams.

În acest an, autoritãțile din Cisnãdie vor aduce pe scena din Piața Revoluției tot un nume celebru, artista Alexandra Ungureanu, urmând sã concerteze atât pentru localnici, cât și pentru turiștii așteptați într-un numãr cât mai mare. Alexandru Ungureanu va concerta la Cisnãdie în 5 decembrie, începând cu ora 17.30, dupã spectacolul de teatru oferit copiilor, de la ora 16.30. Primarul Gheorghe Huja spune cã: “I-am obișnuit pe cisnãdieni, dar și pe sibienii care vin în numãr mare la aprinderea iluminatului festiv de la Cisnãdie cu spectacole deosebite. Ne-am propus sã aducem, în fiecare an, nume mari ale muzicii românești, iar Alexandra Ungureanu si-a construit un solid portofoliu profesional, fiind castigatoare a multor trofee la festivaluri muzicale nationale.”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    profu

    Ar fi de preferat, in loc sa se arunce cu mii de euro in plata artistilor, sa se cumpere calculatoare noi in scoli, sa se renoveze interioarele ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact