X
????????????????????????????????????

Noroc de 1 decembrie. Un premiu la Loto 6/49, câștigat la Sibiu

Loteria Română anunță că marele premiu la categoria a II-a la 6 din 49 a fost împărțit în două la extragerea de 1 decembrie, jumătate fiind câștigat la Sibiu.

La tragerea principala Loto 6/49, de duminică, 1 decembrie, la categoria a II-a, s-au înregistrat două câştiguri a câte 132.560,80 lei.

”Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la o agenţie din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, iar cel de-al doilea a fost completat, de asemenea, cu trei variante simple la Loto 6/49, fiind jucat la o agenţie loto din Sibiu”, au transmis reprezentanții Loteriei Române, într-un comunicat de presă.

De asemenea, la tragerea principala Loto 5/40, de duminică, 1 decembrie, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câştig în valoare de 109.988,50 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din oraşul Siret, jud. Suceava şi a fost completat cu o varianta simplă la Loto 5/40.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact