Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un șofer a intrat cu mașina într-un microbuz, pe drumul dintre Sibiu și Poplaca. Era beat

Un șofer a intrat cu mașina într-un microbuz, pe drumul dintre Sibiu și Poplaca. Era beat

Un bărbat de 47 de ani s-a urcat la volan beat, ziua în amiaza mare, și a provocat un accident pe DJ 106R Sibiu-Poplaca.

Polițiștii au constatat că șoferul se află sub influența băuturilor alcoolice, având 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a pătruns pe contrasens și a acroșat remorca tractată de un microbuz, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Din accident a rezultat rănirea șoferului aflat în stare de ebrietate. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, precum și un echipaj de descarcerare. Se intervine pentru deblocarea persoanei și acordarea asistenței medicale, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1429

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus