X
arest politie (27)

Suspectul spargerii din centrul istoric a fost arestat 30 de zile

Tânărul din Sălaj, acuzat că ar fi dat o spargere ”la pont” pe strada Avram Iancu din Sibiu, a fost arestat pentru 30 de zile.

Un tânăr din Sălaj, în baza unor informații prealabile, a dat o spargere în noaptea zilei de 1 decembrie pe strada Avram Iancu din centrul Sibiului.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că au reușit să-l prindă în câteva zile, acesta fiind arestat.

”Un bărbat de 22 de ani din Sălaj a fost reținut ieri pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt din locuință. În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii de la investigații criminale au stabilit că tânărul, la data de 1 decembrie, în intervalul orar 01:00 – 02:30, cunoscând că partea vătămată lipsește de la domiciliul său din municipiul Sibiu, ar fi pătruns în locuința acesteia și prin forțarea sistemului de asigurare a unui dulap, ar fi sustras 12.600 lei”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Interesant este și faptul că spargerea a avut loc la mică distanță de sediul Poliției Locale și al Poliției centrului istoric.

”La data de 4 decembrie, față de bărbatul în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu”, mai arată reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   In Preajma

   Pe strada Avram Iancu la numărul 5 se afla sediul secției de poliție pentru “Centrul Istoric Sibiu”. Aceasta face parte din structura Poliţiei Municipiului Sibiu. Link. Poliția locală are sediul în Sibiu, pe str. Turismului nr. 15A.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Legile scrise de hoti

  Sa inteleg si eu .

  Un hot ia parnaie 30 de zile .

  Dar un belit fara permis si beat care produce un accident soldat cu victime plus daune materiale este cercetat in libertate.(Cel de la intersecctia M.Viteazu )

  Mare prostie in legile noastre si in cei care le aplica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact