Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Concert de colinde cu fapte bune. Donațiile vor merge către trei centre cu oameni aflați în nevoie

Concert de colinde cu fapte bune. Donațiile vor merge către trei centre cu oameni aflați în nevoie

„Zăpadă cu Fapte Bune” este un concert de colinde caritabil ca va avea loc la Biblioteca ASTRA, sâmbătă de la ora 17:00. Intrarea se va face pe bază de donație. Din banii strânși se vor achiziționa cadouri pentru trei centre cu oameni nevoiași.

Intrarea la concertul de colinde se face pe bază de donație, iar din fondurile obținute vor fi achiziționate 100 de cadouri care vor merge spre oamenii defavorizați. „Conceptul este realizat pentru a ajuta copii din Centrul de Plasament Turnu Roșu, oamenii străzi din Gara Mare din Sibiu și familiile nevoiașe din Adăpostul de noapte. Ne dorim să participe cât mai mulți oameni pentru că ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane aflate în nevoie. De exemplu, anul trecut am ajuns în Gară cu 20 de pungi care conțineau conserve și cozonaci. Acolo sunt foarte mulți oameni care dorm pe bănci și au nevoie de ajutor”, detaliază Maria Boldijar, unul dinte organizatorii concertului caritabil.

Cadourile vor fi împărțite în 25 decembrie de către organizatori în toate cele trei locații specificate. „Vrem să le aducem zâmbetul pe buze în ziua de Crăciun”, adaugă Maria.

Colindării din noapte de 7 decembrie sunt Maria și Ghiță Boldijar, George Lazăr, Grupul Vocal Jina Sibiu, Marian Comanici, Grupul Doruri Sibiene, Sebastian Stan și Natalia Maria Rusu. „I-am rugat pe artiști să ne ajute să îi putem bucura pe oamenii nevoiași”, spune Maria Boldijar.

Evenimentul este organizat în cadrul campaniei „Dar din dar pentru nevoiași”, promotorii fiind Maria și Ghiță Boldijar, oamenii care au simțit pe pielea lor ce înseamnă să ai nevoie să fi ajutat. Astfel, au decis să ofere înapoi comunității și să le întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus