X
WhatsApp Image 2019-12-07 at 4.32.47 PM

Jucării contrafăcute confiscate din Târgul de Crăciun și de la Pacea. „Prezentau risc pentru sănătatea copiilor”

Polițiștii sibieni au confiscat ieri peste o mie de jucării contrafăcute, în valoare totală de 19.000 de lei. Potrivit autorităților, produsele puneau în pericol sănătatea copiilor.

Jucăriile contrafăcute au fost descoperite în urma unor ample acțiuni ale polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

„Urmare a acestor acțiuni, polițiștii au ridicat 1.031 de produse contrafăcute în valoare de 19.716 lei, inclusiv cu risc pentru sănătatea copiilor. Totodată, în urma acțiunilor, au fost înregistrate 8 dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, arată sursa citată.

Cele mai multe jucării au fost confiscate chiar din Târgul de Crăciun, dar și din magazinul Pacea, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Toma

    Vai,mi se face frica!Sa nu cumva sa faca politistii vreun control al produselor “traditionale” din piata Transilvania.Ar ramane cumparatorii cu buzele umflate!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact