X
WhatsApp Image 2019-12-08 at 8.00.51 PM

Alertă la Shopping City Sibiu. O friteuză a luat foc, declanșând alarma

Toți cei care se aflau în Shopping City Sibiu în această după-amiază au fost evacuați, după ce s-a declanșat alarma. Oamenii stau deja de mai bine de 15 minute afară. 

Actualizare. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, ceea ce a condus la declanșarea sistemului de detecție sonor, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj Smurd. Incendiul a fost lichidat în scurt timp fără probleme șu nu au fost semnalate victime. În urma incendiului s-a deteriorat aparatul de gătit”, transmite sursa citată.

Știre inițială. Alarma a sunat în jurul orei 18:30 și sună în continuare, spune un angajat al Shopping City. Oamenii așteaptă să afle ce s-a întâmplat și să li se permită accesul înăuntru. „Am ieșit fără geci, fără nimic. S-a mai declanșat în trecut de câteva ori alarma, adesea fără vreo problemă reală, dar niciodată nu ne-au ținut așa mult afară ca acum”, spune Elena.

Se pare că de vină pentru incident ar fi fost focul izbucnit de la o friteuză din care a sărit ulei încins.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact