X
2

Cum au apărut blocurile de 10 etaje în Parcul Sub Arini. ”Vom transmite proiectantului ca în viitoarele simulări să fie riguros”

Un sibian ne-a transmis faptul că pe materialul video cu proiecția investiției la Stadionul Municipal  au apărut nu mai puțin de 12 blocuri de aproximativ 10 etaje, plasate chiar în Parcul Sub Arini. ”În clipul de prezentare al viitorului stadion apar 12 blocuri (fiecare cu câte 10 etaje aproximativ) pe terenul Parcului Sub Arini. La fel în locul actualului teren sintetic din parc, apare o clădire. De asemenea, la intersecția străzii O. Goga cu strada T, Maiorescu, din apropierea stadionului, apare un bloc la fel de înalt, în locul unor case. Vă rog să clarificați această situație și să cereți firmei de arhitectură care a realizat randarea să o refacă”, ne-a transmis sibianul.

1

Primăria Sibiu susține că este însă vorba de o greșeală a proiectantului, care a folosit aleatoriu peisajul din jurul stadionului.  “Acest film prezentat public pentru a da o imagine aproximativă asupra investiției la Stadionul Municipal Sibiu este concentrat ca detalii tehnice pe Stadion și nu pe peisajul urbanistic din zonă, acesta fiind cel mai probabil redat aleatoriu de programul în care a fost creată simularea. Acest film este doar un instrument suport în prezentarea proiectului în fața publicului și nu reprezintă un element tehnic din dosarul investiției care se va realiza”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

3

Administrația locală precizează că în studiul de fezabilitate și în proiectul tehnic, împrejurimile stadionului au fost redate în mod real. ”În studiul de fezabilitate și în proiectul tehnic împrejurimile au fost însă redate în mod real, așa cum cere metodologia de întocmire a acestor documente solicitate prin lege pentru o astfel de investiție. Vom transmite proiectantului ca în viitoarele simulări să fie riguros și cu reprezentările din împrejurimile Stadionului, pentru a da publicului o imagine cât mai aproape de real”, precizează Mirela Gligore.

4 5 7

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  A

  Dinozaurii ce locuiesc in zona se agita prea tare de orice le tulbura gropile de smoala. Daca ar fi dupa genul ala de dinozauri comunistoizi, am avea case intre blocuri pentru ca ei au impresia ca orasul trebuie oprit din dezvoltare pentru ca nu le convine lor.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Jon Melon

   Sa tai parcul, nu e dezvoltare, bai nimeni-in-drum cu accente de oier si gandire de drujbar. Sa tai parcul, padurile si sa distrugi natura, in general, pentru a face blocuri in care sa bagi tot felul de datornici, e regres si prostie, nu dezvoltare.
   Dar, dupa cum spuneam mai sus…..atat poate caputul tau.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Nu se stie, poate este vorba de o premonitie sau chiar de o informatie de “insider”, oricum pseudo-urbanistii Sibiului si edilii spre asa ceva ne imping, pas cu pas. Deci nu ar fi chiar de mirare

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valentina P

  @A
  Probabil ca esti un tampit frustrat ce sta intr-o uscătorie devenita garsoniera. Dupa mintea ta ar trebui sa coboram toti la nivelul tau de confort doar asa, ca sa fie dreptate sociala. Cine-i comunist acum ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   A

   Daca atat ai reușit sa intelegi din comentariul meu, poti sa te intorci in satul din care ai venit. E amuzant ca romanii si România sunt absolut tot timpul la 180 de grade de normal. Daca vrei sa stai la casa in vatra satului, poti sta la sat, orasul are nevoie de oameni care sa fie cat mai multi aproape de lucrurile de stricta necesitate altfel te trezesti cu poluare, trafic, canalizari deficitare, drumuri care nu pot face fata dar si care nu pot fi modificate si toate astea duc la o eventuala depopulare pentru ca oamenii isi baga picioru. Aia ar insemna dezastru.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ingrijorat de calitatea si numirea proiectantului..

  Cine e proiectantul? De ce tinem secret anumite aspecte publice si dupa aia ne dam cu firma in cap?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roxana

  Primăria nu trebuie să aprobe astfel de proiecte care distrug natura. Oricum spatiile verzi sunt insuficiente pentru populația în continuă creștere a Sibiului. Să avem grijă pe cine votam la anul!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact