X
Klaus Iohannis foto

Iohannis retrage decorațiile persoanelor condamnate

Klaus Iohannis a decis să retragă decorațiile tuturor persoanelor condamnate, printre care se află și fostul premier Adrian Năstase.  ”Am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care condamnări penale. Am demarat efectiv această operațiune”, a anunțat marți președintele Klaus Iohannis. El a confirmat că și Adrian Năstase este printre cei pentru care vor avea decorațiile retrase”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Realitatea.net. ”Am inițiat această acțiune și ea va fi finalizată în foarte scurt timp și veți primi lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a mai spus Iohannis.

Adrian Năstase, condamnat penal în două dosare de corupție, a fost pe lista invitaților la Palatul Cotroceni la recepția de 1 Decembrie. Adrian Nastase a fost decorat cu Steaua Romaniei în 2002.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Singur Eu

   Dubla măsură este pe un trend ascendent în România lucrului bine făcut, nu m-ar mira să se găsească o modalitate prin care unora să nu li se retragă aceste recunoașteri până la urmă mai mult simbolice.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  In Preajma

  “Președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Așadar, marii sportivi au scăpat și rămân, în continuare, cu decorațiile primite.”
  Sursa: https://www.dcnews.ro/iohannis-gest-neatestaptat-nimeni-nu-s-a-gandit-ca-ii-va-cruta-dupa-ce-toata-lumea-l-a-pus-la-zid_716807.html

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact