Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Iohannis retrage decorațiile persoanelor condamnate

Iohannis retrage decorațiile persoanelor condamnate

Klaus Iohannis a decis să retragă decorațiile tuturor persoanelor condamnate, printre care se află și fostul premier Adrian Năstase.  ”Am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care condamnări penale. Am demarat efectiv această operațiune”, a anunțat marți președintele Klaus Iohannis. El a confirmat că și Adrian Năstase este printre cei pentru care vor avea decorațiile retrase”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Realitatea.net. ”Am inițiat această acțiune și ea va fi finalizată în foarte scurt timp și veți primi lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a mai spus Iohannis.

Adrian Năstase, condamnat penal în două dosare de corupție, a fost pe lista invitaților la Palatul Cotroceni la recepția de 1 Decembrie. Adrian Nastase a fost decorat cu Steaua Romaniei în 2002.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Ii va retrage decoratia si lui Ilie Nastase?Nu cred ca are atita singe in instalatie...
Raspunde

Singur Eu

Acum 4 ani

Dubla măsură este pe un trend ascendent în România lucrului bine făcut, nu m-ar mira să se găsească o modalitate prin care unora să nu li se retragă aceste recunoașteri până la urmă mai mult simbolice.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Da' lui Gica Popescu,alt condamnat penal?Da' lui Chirac,postmortem?
Raspunde

In Preajma

Acum 4 ani

"Președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Așadar, marii sportivi au scăpat și rămân, în continuare, cu decorațiile primite." Sursa: https://www.dcnews.ro/iohannis-gest-neatestaptat-nimeni-nu-s-a-gandit-ca-ii-va-cruta-dupa-ce-toata-lumea-l-a-pus-la-zid_716807.html
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

de ce nu i-o retrage pe a lui simona halep ca si ea are 6 case/da pe munca ei /
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus