Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

3.496 de lei pe lună. CJ Sibiu numește un nou administrator la aeroport

3.496 de lei pe lună. CJ Sibiu numește un nou administrator la aeroport

După demisia lui Sebastian Dotcoș din funcția de administrator al județului, a rămas vacant și postul de administrator neexecutiv pe care acesta îl ocupa în Consiliul de administrație al Aeroportului sibian, din partea Consiliului Județean Sibiu. Pentru postul vacant este propus directorul economic al instituției județene.

Ștefan Opriș, directorul Direcției economice din cadrul Consiliului Județean Sibiu, este propunerea președintei Daniela Cîmpean pentru a ocupa, provizoriu, postul de administrator neexecutiv în cadrul consiliului de administrație al Aeroportului sibian. Propunerea va fi supusă votului aleșilor județeni în ședința de săptămâna viitoare.

Prin respectivul administrator neexecutiv, Consiliului Județean Sibiu – în calitate de autoritate tutelară a aeroportului – ”asigură reprezentarea intereselor județului Sibiu”. Iar președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a ajuns la concluzia că Ștefan Opriș este cel mai nimerit pentru mandatul provizoriu având în vedere formarea sa profesională. ”În urma analizării activității specifice a Regiei, ținând cont și de deciziile cu impact financiar pe care adesea administratorii Regiei le adoptă și transmit spre aprobare Consiliului Județean, consider că numirea ca administrator provizoriu a unei persoane cu pregătire în domeniul economic este cea mai benefică, motiv pentru care apreciez ca dl. Opriș Ștefan – director executiv în cadrul Direcției economice din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu este persoană potrivită pentru a reprezenta interesele autorității”, arată Daniela Cîmpean, în raportul care însoțește propunerea de numire a lui Ștefan Opriș în locul lui Sebastian Dotcoș.

În cazul în care va fi aprobată propunerea Danielei Câmpean, mandatul lui Ștefan Opriș va fi unul provizoriu, până la finalizarea unei alte proceduri de selecție și numire a unui nou administrator. Remunerația brută lunară acordată unui membru neexecutiv al CA al Aeroportului Internațional Sibiu este de 3.496 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Paul

Acum 4 ani

Coana Viorica Vasilica de la Consiliul Judetean, va rog sa nu uitam de Coana Viorica Vasilica de la Primaria Sibiu !
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

NISTE MISCARI DE PLIE PE CARE NU LE MAI INTELEG NICI CEI DIB CJ
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus