Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Retur promițător pentru republicanii A.S.F.C. Interstar Sibiu

Retur promițător pentru republicanii A.S.F.C. Interstar Sibiu

A.S.F.C. Interstar Sibiu este singurul club de fotbal sibian acreditat de Federația Română de Fotbal care participă la Liga Elitelor U19 și U17, cea mai puternică întrecere sportivă de juniori organizată de FRF la nivel național.

În acest sezon, Interstar a avut parte de un tur și un retur de foc, cu meciuri puternice în fata unor echipe care cuprind în loturile lor (și) jucători profesioniști. Dacă la nivelul juniorilor U17 majoritatea componenților lotului A.S.F.C. Interstar sunt mai mici de vârstă, la juniori U19 Interstar s-a luptat și continuă să o facă, de la egal la egal, cu nume importante din fotbalul românesc.

Amintim în acest sens victoriile din returul campionatului (din august și până la finalul lui noiembrie s-au disputat 21 de etape) contra unor nume grele cum ar fi CFR Cluj, U Cluj, Celta Vigo Coltea Brașov sau Kids Tampa Brașov, precum meciurile disputate de la egal la egal cu Poli Timișoara sau Universitatea Craiova. Toate acestea au făcut ca juniorii sibieni să își consolideze poziția care le conferă accederea în playoff-ul 5-8, intrând astfel în primele 16 echipe ale României la această categorie de vârstă.

În primăvara anului 2020, echipa Interstarului va lupta pentru o clasare în primele cinci echipe ale seriei Vest, alături de Academia Gica Popescu Craiova, CS Universitatea Craiova și LPS Oradea. Reamintim că participarea în returul Ligii Elitelor U 19 și U17 a fost cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sportivă 2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus