Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO-Depășire foarte periculoasă pe Valea Oltului, în curbă și peste linia continuă

VIDEO-Depășire foarte periculoasă pe Valea Oltului, în curbă și peste linia continuă

Un șofer care are o cameră de filmat montată pe bordul mașinii, a surprins zilele trecute o depășire foarte periculoasă pe Valea Oltului.

În imaginile postate online se poate vedea cum un șofer care circula din sens opus se angajează într-o depășire foarte periculoasă, călcând peste linia continuă și aflându-se în imediata apropiere a unei curbe. Pentru a evita un posibil accident autorul filmării se apropie cât de mult poate de maginea drumului, fând astfel loc șoferului inconștient.

”Din păcate, astfel de scene se petrec foarte des pe şoselele din România, majoritatea având un final tragic. Mor oameni, nimeni nu face nimic, iar problema rămâne în continuare nerezolvată. Şi în cazul de faţă, şoferul din imagini, are în continuare permis şi este liber pe şosele. Mare atenţie!”, a transmis șoferul care a filmat scena.

Videoclipul a fost urcat pe canalul de youtube al utilizatorului Trafficshow.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

un sofer

Acum 4 ani

Golf 4, de departe cei mai iresponsabili soferi din Romania !
Raspunde

cititor

Acum 4 ani

Sa se modifice legea ! Permisul anulat si interdictie pe viata de a mai dobandi carnet de conducere auto in astfel de situatii.
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

In primul rand trebuie modificata legea astfel incat sa se poata suspenda permisele pe baza imaginilor luate cu camerele video de bord.La cum e legislatia acum , idiotii ca asta nu patesc nimic daca nu sunt filmati direct de politisti , filmarile private nu sunt acceptate.
Raspunde

io

Acum 4 ani

Un idiot, mandru ca si-a adus un golf obosit din Germania. Probabil a facut o afacere buna cu o masina folosita foarte putin de catre o batrana care o folosea doar o data pe luna ca sa mearga la cumparaturi ;)
Raspunde

...

Acum 4 ani

o troaca de golf 4 nerulat in romania... poate si politia ar trebui sa se autosesizeze la situatiile astea
Raspunde

Retarzi cu Masini

Acum 4 ani

E plin de asemenea infantili cu minti de gaini care fac vitejii pe sosele.... asta e populatia romaniei, o sleahta de needucati cu creierul cat un bob de mazare.
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

Asta sigur e vreun idiot care țipă toată ziua ca nu avem autostrăzi, si din cauza asta se întâmplă accidente... Fac pariu ca daca il cauti nu are asigurare, nu are cauciucuri de iarna sau are niste "secănduri" din alea bune de 10 ani...sistemul de franare e pe principiul "merge, te mai tine o luna"...de trusa, triunghi sau strigător nici nu se pune problema...
Raspunde

Luc

Acum 4 ani

Zilnic sunt zeci de incidente de acest fel pe Valea Oltului . Din pacate nu sunt camere iar politia se limiteaza la a sta cu radarul la Boita , langa chioscul cu branza .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus