Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Cal lăsat să tremure noaptea în frig, pe câmp la marginea Sibiului. L-au salvat iubitorii de animale

Cal lăsat să tremure noaptea în frig, pe câmp la marginea Sibiului. L-au salvat iubitorii de animale

Asociația Prietenii Berzelor a salvat un cal din Cristian, după ce animalul a fost lăsat în frig zi și noapte de persoanele care îl îngrijeau. Căluțul este în grija asociației, unde a făcut cunoștință cu celelalte animale salvate.

Asociația Prietenii Berzelor, împreună cu Poliția Cristian, au salvat un cal lăsat de stăpânii lui pe câmp în frig zi și noapte. Animalul a fost preluat, iar de acum își va petrece nopțile la căldură sub supravegherea atentă a voluntarilor. Căluțul s-a integrat repede în noua familie și a făcut cunoștință cu toate animalele, printre care căprițele – Alba și Carolina, dar și cu oița – șefă Creața. Activitatea asociației este exclusiv bazată pe voluntariat. Dacă doriți să îi ajutați să își continue misiunea o puteți face prin:

BANCA: BRD SIBIU

IBAN (LEI): RO60BRDE330SV29845983300

SEIFT: BRDEROBU

PayPal: [email protected]

cal din cristian salvat (1)

Sursa foto: Prietenii Berzelor / Friends of Storks - Cristian, Romania - Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

wut

Acum 4 ani

ceva ancheta, investigatii si ceva amenzi pentru cretinii aia de "stapani", nimic nimic?
Raspunde

......

Acum 4 ani

Felicitari!!! Pacat ca sunt astfel de oameni care isi bat joc de animale.... proprietarii au fost sanctionati? Sau nu a avut cine sa aplice legea, ca de obicei....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus