X
sursa: PLUS Sibiu

Marea MoșMondeală: 300 de Moși Crăciuni au invadat centrul Sibiului

Sărbătorile de iarnă au convins sibienii să participe la cea mai haioasă cursă caritabilă. Astfel, o armată de Moși Crăciuni au invadat vineri seara centrul Sibiului, bucurând copii pe care i-au întâlnit pe drum. Concurenții cursei Marea MoșMondeală au alergat pe o distanță de trei kilometri pentru a sprijini persoanele cu dizabilități care își doresc să practice diferite ramuri sportive.

Vineri, 13 decembrie, a avut loc Marea MoșMondeală, cea mai haioasă cursă caritabilă. În total au participat 300 de concurenți îmbrăcați în Moș Crăciun. După această cursă vor putea fi achiziționate două scaune pentru persoanele cu dizabilități care își doresc să practice diferite sporturi. Cu puțin ajutor, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, va putea achiziționa și cel de al treilea scaun.

sursa: PLUS Sibiu

sursa: PLUS Sibiu

„Totul a ieșit foarte bine. Toți cei care au văzut armata de Moși s-au bucurat, aici includem turiști, copii și adulți deopotrivă. A fost cu multă emoție pentru că am realizat că ne pasă unora de altora și ne dorim ca anul viitor să ne strângem și mai mulți pentru a putea ajuta cât mai multe persoane. Am alergat ușor, iar în fața noastră au fost doi reni cu câte o făclie în mână. Drumul nostru a fost plin de surprize. Noi ne ocupăm de nouă oameni și ne dorim să facem cât mai multe pentru ei. Trebuie să îi scoatem afară și să îndepărtăm această stigmă pe care o avem, acești oameni sunt mult mai puternici decât noi”, spune  Dani Troancă, organizatorul cursei.

sursa: PLUS Sibiu

sursa: PLUS Sibiu

sursa: PLUS Sibiu

sursa: PLUS Sibiu

sursa: PLUS Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    rosu

    300 de bufoni penibili, imbracati in rosu.
    Cel mai mare succes al Coca-Cola: toata lumea crede ca nu Mos Craciun trebe sa aiba barba alba si haine rosii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact