X
rasinari

Primăria Rășinari instituie noi sensuri unice în comună

Primăria comunei Rășinari anunță sâmbătă instituirea a mai multor sensuri unice pe câteva artere importante din localitate.

Astfel, începând cu data de 18 decembrie 2019 pe cele două artere ale drumului județean 106A vor fi instutuite sensuri unice.

”Având în vedere că traficul prin Comuna Rășinari pe cele două artere ale drumului județean 106A se desfășoare foarte greu datorită faptului că străzile sunt înguste. De asemenea, la Primăria Rășinari au fost foarte multe sesizări și de mai multe ori au fost stricate acoperișuri si scocuri ale clădirilor de pe traseul drumului județean”, spune primarul Bucur Bogdan.

În urma discuțiilor și avizelor emise de către Poliția Rutieră și Consiliul Județean Sibiu se instituie sensuri unice după cum urmează:

Sibiu – Rășinari – Păltiniș:

 • strada Ilarie Mitrea de la nr. 4, pana la nr. 39;
 • Barcianu nr. 40 – 49; 219-261; 556-577; 632- 641; 706-711;

Păltiniș – Rășinari – Sibiu:

 • Andrei Șaguna nr. 492-495; 522-524; 526-539; 540-555; 816 -824; 825-836;
 • Octavian Goga nr. 754-815; 1645-1687

”Semnalizarea instituirii sensurilor unice a fost realizată, iar din data de 18 decembrie sensurile unice pe străzile mai sus amintite vor intra în vigoare. Vă rugăm să tineți cont de instituirea acestor sensuri pentru a nu apărea probleme de circulație sau eventuale accidente”, mai transmite primarul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian SB

  Dom’ primar. Daca era dupa mine (noroc ca nu e) te arestam direct pt bataia de joc pe care ai făcut-o cand ai asfaltat soseaua pe care circula toti sibienii. Toate canaleke6sunt cu 6-8 cm sub nivelul asfaltului, pe margini e varza, costul total probabil ca are si pret de sate elvețiene sau bavareze. Fa domne treaba calumea daca tot o faci, ca esti ditamai comuna ca importanta culturala, istorica si acum și turistica fiind si drum de legătură intre Sibiu si Păltiniș. Ieri am fost si pe ruta cealaltă (considerata soseaua principala). S-a scos cubica (o bucata) si s-a pus un asfalt vai mama lui. Lucrari de mântuială. La festival te plimbai umar la umar cu Orban (care avea sa devina premier) nu te baza nici pe el nici pe pnl daca vrei sa arăți ca se poate face treaba buna ca la nemți. Dpmdv Rășinari trebuia sa fie mult mai ok decât e acum. Din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact